Valentin Riciu, consilier al ministrului de Interne: Nu am fost şeful lui Stan. Nu am fost şi nu sunt cercetat în vreun dosar

Publicat: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018 17:16 // Actualizat: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018 17:16 // Sursa: romaniatv.net

Consilierul ministrului Afacerilor Interne şi fost lucrător al Brigăzii Rutiere Bucureşti, Valentin Riciu, transmite, într-un raport înaintat conducerii MAI, că nu a fost şeful agentului Eugen Stan şi că nu a fost şi nu este cercetat în vreun dosar penal pentru înşelăciune.

Foto: stirileprotv.ro

„Referitor la afirmaţiile calomnisoare apărute în spaţiul public, raportez următoarele: Nu am fost şeful numitului Stan Eugen; Nu am fost şi nu sunt cercetat în vreun dosar penal, pentru înşelăciune”, a scris Valentin Riciu, în raportul transmis conducerii Ministerului Afacerilor Interne.

De altfel, Valentin Riciu mai precizează, într-un punct de vedere transmis de către Direcţia Informare şi Relatii Publice din MAI, că în ultima săptămână au apărut în spaţiul public mai multe afirmaţii false şi calomnioase împotriva sa, fie că era prieten cu Eugen Stan, fie că era şeful lui.

Reacţia consilierului ministrului vine după ce în spaţiul public au apărut informaţii că ar fi cercetat penal pentru înşelăciune. "Este o nouă mizerie în ceea ce mă priveşte. (...) Am încercat să aflu care sunt probele în baza cărora se fac aceste acuzaţii. Nimic oficial, nicio probă, doar surse", a conchis Riciu.

Valentin Riciu este consilier pe domeniul sindical al ministrului Afacerilor Interne. Într-o postare pe Facebook, acesta a susţinut că poziţia sa de fost lucrător al Brigăzii Rutiere a Capitalei nu i-a creat o relaţie de prietenie cu Eugen Stan, poliţistul arestat pentru fapte de pedofilie. "Se ştie că liderul sindical, într-o unitate de poliţie are, firesc, numeroase discuţii personale cu membrii sindicatului. Este evident că poliţistul - pedofil nu avea probleme şi conflicte de muncă, el avea, cu prioritate, alte probleme şi nu avea de ce să solicite discuţii sindicale iar relaţiile colegiale cu interes sindical sunt evident calme, constructive; dar nu au de ce să devină prieteneşti. Astfel, în atmosfera acestor zile, „descoperirea” unei relaţii de prietenie tocmai cu poliţistul – pedofil este ridicolă, sau, poate cu o precisă intenţie", a scris Riciu.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Carmen Dan eugen stan Mihai Tudose politist pedofil Valentin Riciu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
23 Jan
noapte 1 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H