Valentina Pelinel ar fi pierdut copilul lui Borcea în 2010

Valentina Pelinel se iubeşte cu Cristi Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, cea care i-a dăruit trei copii, dar de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Puţini ştiu însă faptul că Valentina a mai rămas însărcinată o dată cu Borcea, în urmă cu cinci ani.

10 ian. 2016, 21:42
Valentina Pelinel ar fi pierdut copilul lui Borcea în 2010

Telenovelă în toată regula în cazul lui Cristi Borcea. Soţii, divorţuri, amante, copii, povestea e presărată cu de toate. Dinamovistul se pregăteşte să devină iar tătic, după ce Valentina Pelinel, amanta lui încă din 2010, a anunţat că a rămas însărcinată. Cu actuala soţie, Alina, Borcea are doi copii – un băiat, Alexandru, în vârstă de trei ani, şi o fetiţă, Gloria, născută în urmă cu cinci luni. 

Cristi Borcea a decis cu cine vrea să rămână. Milionarul a ales între Alina şi Pelinel

Culmea, imediat după botezul fetiţei, fostul acţionar de la Dinamo a găsit de cuviinţă să o anunţe pe Alina că urmează să mai aibă un copil. Cu amanta!

”Alina ştia că Valentina este gravidă pentru că i-a spus Cristi. I-a povestit că ea a făcut trei luni tratamente de fertilizare şi că, în final, a rămas gravidă”, a spus o sursă pentru Click!.

Povestea este însă mult mai dramatică, în special pentru Alina, proaspătă mămică.

”Explicaţiile lui Cristi au fost şocante. El i-a mărturisit actualei soţii că Valentina a mai rămas însărcinată în 2010, dar atunci nu a putut ţine sarcina. Era căsătorită cu Boureanu, dar copilul era al lui Borcea, care acum se simte răspunzător pentru faptul că Valentina a divorţat pentru el, că a pierdut şi copilul şi a avut mari probleme de sănătate de atunci”, a dezvăluit altă sursă, care, practic, a confirmat informaţiile pe care noi le aveam despre relaţia dintre Valentina Pelinel şi Cristi Borcea. 

CITEŞTE ŞI DECIZIE-ŞOC a Valentinei Pelinel în ceea ce priveşte copilul. „Este pregătită să…..”

Cristi Borcea a donat spermă la o clinică de profil din România. Valentina a rămas însărcinată prin fertilizarea in vitro, la fel cum s-a întâmplat și în cazul Mihaelei și al Alinei.

”Nu este nimic întâmplător. Borcea crede că este cel mai sănătos să procedeze așa și de aceea a apelat de fiecare dată la această metodă. Dacă ar fi după el, ar face copii la foc automat. Știu că mai are stocate cel puțin 15-20 de monstre de spermă”, a povestit un apropiat pentru Click!. 

Cert este faptul că dinamovistul, închis de aproape doi ani la Penitenciarul Poarta Albă, are șase copii cu trei femei: cu prima soție, Mihaela, are trei copii, cu Alina, actuala nevastă are doi, și mai are un copil cu avocata Simona Voiculescu, amanta lui timp de nouă ani.