Valentina Pelinel şi Cristi Borcea se pregătesc de botez

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc de botez. Pelinel a făcut publică o fotografie cu micuțul Milan la magazinul unei celebre stiliste, indiciu care ar putea trimite cu gândul la ideea că băiețelul ar putea fi botezat în scurt timp, scrie spynews.ro. 

21 apr. 2017, 05:42
Valentina Pelinel şi Cristi Borcea se pregătesc de botez

În vârstă de 10 luni, copilul lui Borcea și al lui Pelinel este și acum nebotezat, pentru că cei doi părinți au dorit să fie împreună la botez. Se pare însă că decizia luată de ei ar putea suferi modificări, scrie spynews.

Valentina Pelinel a postat o fotografie pe Facebook în care apare cu băiețelul la magazinul unei celebre stiliste, unde cel mic a probat mai multe ținute. Alături de fotografie, modelul a scris că Milan este ”cel mai tânăr client”, iar internauții s-au gândit că se pregăteşte botezul.

Pe de altă parte, conducerea Penitenciarului Jilava a luat, în cazul lui Cristi Borcea, o decizie la care fostul finanțator al Dinamo București nici nu se aștepta, în condițiile în care acesta abia dacă îndrăznea să viseze la o simplă permisie. Acestuia i s-a permis să lucreze pentru o societate comercială în afara penitenciarului, unde este dus, în fiecare zi lucrătoare, alături de mai mulți deținuți. 

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au o relație de mai bine de un an, în urma căreia Pelinel l-a născut pe cel de-al șaptelea copil al milionarului.