Valentina Pelinel, dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ despre SARCINĂ

Valentina Pelinel este la New York, unde are parte de liniştea atât de necesară unei gravide în cinci luni.

03 feb. 2016, 12:48

Valentina Pelinel  a acordat un interviu pentru Revista Teo.

Cum evolueaza sarcina? Cum te simti ?

Valentina Pelinel – Am o sarcina usoara, slava Domnului si multumesc lui bebe:) Nu am simptome, sunt activa, calatoresc, fac sport (evident, sub supravegherea dnei profesoare de fitnes Luminita Nicolescu). Sunt binedispusa, doar ca mananc mai mult:).

Care au fost cele mai frumoase trairi pe care le-ai avut in ultima perioada?

Valentina Pelinel – E vorba de altfel de trairi acum, simt o viata crescand in mine si nimic nu poate egala asta! Intr-un cuvant: UNICAT!

CITEŞTE ŞI IMAGINEA care a strans mii de LIKE-URI. Cum arată burtica de gravidă a Valentinei Pelinel FOTO

Care e momentul pe care nu-l vei putea uita niciodata in legatura cu sarcina ?

Valentina Pelinel – Loviturile bebelusului sunt sigura ca nu le voi uita niciodata. Asa comunicam noi deocamdata, el loveste, iar eu il mangai si ii vorbesc, asa cum putem acum:))) Se stabileste o conectie incredibila intre mama si puiul ei, ma simt leoaica, as face orice pt el, l-as proteja cu orice pret.

CITEŞTE ŞI VALENTINA PELINEL a renunţat la şcoală în clasa a X-a. CUM a făcut PRIMII BANI

Care a fost cea mai grea perioada?

Valentina Pelinel – Perioade grele avem in viata fiecare dintre noi. Daca te referi la faptul ca viata mea persoanala si cu precadere sarcina, au fost subiect national in ultima perioada, iti spun ca asta nu e normal. Sunt atatea probleme in tara si noi nu aveam nevoie de atentia asta acum, ci de liniste. Noroc ca mami e o fire optimista si isi creeaza, ne creeaza propriul univers in care totul e mai frumos, pozitiv si totusi ramanem ancorati in realitate. Aici poate vorbeste bebe, poate vorbesc eu, poate amandoi:))) Asadar, suntem bine, pentru ca nu ne lasam afectati de rautatile si frustrarile unor”personaje” care nu sunt nici pe deoparte perfecte. Alegem ce e bun in fiecare, ne bucuram de mesajele frumoase primite de la sutele de mii de fani de pe facebook si…Vorba aceea: „cainii latra,ursul trece”. Si ursul mai si rade, se amuza din afara tabloului haotic.

Citeşte interviul integral pe teotrandafir.com.