ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR: Cum să îţi surprinzi IUBITA fără prea mulţi BANI. Sfaturi UTILE pentru bărbaţii ZGÂRCIŢI

VALENTINE'S DAY: Mai puţin de o zi îi desparte pe bărbaţi de Valentine’s Day, prima sărbătoare dintr-un lung şir de celebrări care au sexul frumos în prim-plan. Dat fiind faptul că mulţi iubiţi primesc salariul în data de 15 a lunii sau pur şi simplu o parte dintre bărbaţi nu consideră 14 februarie o solemnitate autentică dedicată iubirii, există situaţii în care bugetul alocat Zilei Îndrăgostiţilor să nu corespundă aşteptărilor partenerei. Acesta este momentul în care creativitatea şi dedicarea trebuie să depăşească puterea portofelului şi a cardului bancar.

13 feb. 2014, 07:38

VALENTINE’S DAY: Nici nu a început bine luna februarie că tarabele au început să se umple cu inimioare şi ursuleţi de pluş. Florăriile au importat stocuri suplimentare de trandafiri roşii din Olanda şi restaurantele s-au întrecut în oferte pentru cine romantice de neuitat. Cu toate acestea, fiecare semn de afecţiune pentru această sărbătoare împrumutată de la americani şi slăvită de adepţii consumatorismului necesită un oarecare efort financiar.

Sfaturile de mai jos oferă o portiţă de scăpare pentru cei care nu vor sau nu pot investi o anumită sumă de bani într-un cadou scump, un buchet uriaş de flori, o cutie de bomboane de ciocolată în formă de inimioare, o cină romantică la un restaurant ultracentral.

Citeşte şi Valentine’s Day: Top 10 lucruri pe care să le faceţi de Ziua Îndrăgostiţilor

1. Cu o floare nu se face primăvară, însă un mic buchet de ghiocei cumpărat de la orice gură de metrou pentru „exorbitanta” sumă de un leu poate face minuni în ochii unei femei. Mireasma lor o va bucura şi faptul că ai încercat să îi aduci până acasă, cu toate că sunt firavi şi se pot rupe pe drum, o vor încânta. Mai mult, alături de ei poţi scrie şi un bilet (scris de mână, cu un adaos de inimioare) prin care să îi spui unul dintre motivele pentru care o iubeşti şi vrei să petreci alături de ea această zi minunată de februarie. Dacă nu ai inspiraţie, aruncă un ochi aici: MESAJE DE ZIUA INDRAGOSTITILOR: Top 10 urari pe care sa le trimit iubitei de Valentine’s Day.

2. O gură de aer proaspăt sau o plimbare prin parc nu te costă nimic, asta dacă ai deja un bilet de metrou sau autobuz. Sunt numeroase locuri în Bucureşti sau în ţară care pot crea o atmosferă extrem de romantică. Caută o stradă cu clădiri vechi pline de mister sau o bancă ratăcită printr-un parc uitat de lume, preferabil un loc în care niciunul dintre voi nu a călcat până acum. În timp ce vă plimbaţi, opreşte-te pentru un moment, strânge-o în braţe şi sărut-o, ca apoi să mergi mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Gestul o va lua pe nepregătite şi reacţia ei ar trebui să fie una surprinzătoare. Mai mult, din buzunar poţi scoate o bomboană de ciocolată sau orice alt produs dulce păstrat special pentru această ocazie.

Citeşte şi Valentine’s Day: Top 10 filme de Ziua Îndrăgostiţilor VIDEO

3. Bărbaţii sunt cei mai iscusiţi bucătari şi Google este un prieten bun. O plimbare prin parc sigur îi va face foame. Încearcă să o înfometezi puţin mai mult astfel încât să fie cu adevărat entuziasmată în momentul în care îi vei spune că ai gătit pentru ea ceva special. Înainte de ieşirea în oraş, deschide larg frigiderul şi pune pe masă toate produsele pe care le-ai putea folosi pentru pregătirea unei cine romantice. Ulterior, caută pe internet o reţetă bazată pe produsele respective, lăsând loc improvizaţiei. În orice caz, o combinaţie de legume şi carne la cuptor, acompaniate de o sticlă de vin şi de un desert cât de mic nu au cum să dea greş. Important este cum o prezinţi. Foloseşte farfurii frumoase şi încearcă să decorezi felul de mâncare în acelaşi mod în care ai văzut că se face la MasterChef. Nu uita de lumânări şi de şerveţelul de hârtie pe care trebuie să îl aşezi singur în poală. De asemenea, trage scaunul când se aşază la masă şi aruncă-i un compliment drăguţ care să o facă să roşească. O reţetă uşoară pentru bărbaţi, în cazul în care există deja un pui prin congelator, este puiul pe sare:

Într-o tavă de cuptor se întinde un strat generos de sare (o cutie ar trebui să fie de ajuns). Peste ea se aşază un pui întreg şi apoi se bagă la cuptor. Carnea nu trebuie condimentată şi puiul nu se poate arde decât în cazul în care a fost uitat ore întregi în cuptorul încins. Din când în când împunge-l cu o furculiţă, iar atunci când se rumeneşte înseamnă că este gata. Mai mult, atrage-i atenţia că nu ai folosit deloc ulei şi că acesta este cel mai sănătos mod de a găti un pui. Ulterior, pune-l pe un platou întins. Drept garnitură poţi inventa o salată. Taie toate legumele cu gust bun din frigider, într-un bol, adaugă sare, piper, puţin ulei de măsline şi câteva picături de oţet şi Voila! ai o cină romantică sănătoasă şi arătoasă cu minim de efort„.

 Citeşte şi VALENTINE’S DAY. Idei de CADOURI pentru el şi ea, de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR

4. Umple cada cu apă, factura la întreţinere o să vină doar luna viitoare. Când a fost ultima oară când ţi-ai surprins iubita cu o cadă plină de apă şi spumă? După ce v-aţi plimbat prin parc şi aţi mâncat, îndreptându-vă spre dormitor nu uitaţi să petreceţi câteva zeci de minute în baie. În timp ce se află în cadă îi poţi masa umerii, făcând-o să se relaxeze total, fiind astfel pregătit pentru ultimul pas, poate cel mai important pentru o noapte de neuitat.

Citeşte şi ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. La ce CONCERTE poţi merge cu partenerul de VALENTINE’S DAY

5. Impresionează în dormitor ca un adevărat matador. Este cunoscut faptul că performaţa sexuală depinde de numeroşi factori. De o parte dintre ei eşti responsabil, în timp ce restul trebuie să îi laşi în voia sorţii. Astfel, încearcă să dormi suficient cu o noapte înainte. De asemenea, ai grijă la alimentaţie. Consumă mâncaruri care îţi vor da energie, dar nu îţi vor îngreuna stomacul. Nu consuma foarte mult alcool, două pahare de vin roşu ar trebui să fie de ajuns. Mai mult, consumă alimente afrodisiace cu puţin timp înainte de sex, cum ar fi o bucată de ciocolată neagră. Dacă în cele mai multe partide de sex nu ţi foarte mult cont de partenera ta, în această noapte încearcă să faci totul pentru a se simţi bine. Trage de timp cu un preludiu prelungit, strânge-o mai mult în braţe şi spune-i cuvinte frumoase la ureche. Adu-ţi aminte ce lucruri îi plac în pat şi pune-le în aplicare. Dacă te crezi destul de bărbat, foloseşte o fundă roşie pentru a i te oferi drept cadou… În cazul în care nu o să simtă că eşti un cadou pentru ea, măcar o vei face să râdă copios, deci eşti pe drumul cel bun. 

Reţeta pentru Valentine’s Day este simplă. Încearcă să fii mai bun decât în restul anului: mai creativ, mai drăguţ, mai bând şi mai atent. 

ATENŢIE! Autorul acestui articol nu se consideră în niciun fel responsabil pentru efectele pozitive sau negative pe care sfaturile de mai sus le vor avea asupra desfăşurării Zilei Îndrăgostiţilor. Vina pentru eventualele divorţuri, despărţiri sau cereri în căsătorie revine în totalitate bărbaţilor zgârciţi care nu s-au gândit din timp la ziua de 14 februarie şi au încercat să recurgă la tot felul de șiretlicuri pentru a scăpa de cheltuieli suplimentare.