Vânătorul din Bihor dat dispărut a fost găsit ÎMPUŞCAT ÎN CAP VIDEO

Deznodământ tragic în cazul vânătorului din Bihor suspectat că şi-a împuşcat un prieten în inimă la o partidă de braconaj. Bărbatul a fost căutat zilele la rând, iar în miercuri dimineaţă a fost descoperit şi el mort, împuşcat în cap, informează România TV.

17 sept. 2014, 06:02
Vânătorul din Bihor dat dispărut a fost găsit ÎMPUŞCAT ÎN CAP VIDEO

Bărbatul din Bihor, suspectat că şi-a împuşcat prietenul la vânătoare, a fost găsit, miercuri dimineaţa, împuşcat în cap. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit la o distanţă de 3, 4 kilometri depărtare de locul unde a fost găsit şi prietenul său, vânătorul împuşcat în inimă.

„În acest moment nu putem vorbi de o sinucidere, doar după ce va fi efectuată autopsia. Noi nu spunem că e crimă, poate fi ucidere din culpă. În acest moment cercetăm infracţiunea de ucidere din culpă”, a declarat, la România TV, Alin Leucea, procuror şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Vânătorul de 35 de ani din Bihor a plecat, vineri seara, cu un vecin pe un câmp la vănătoare. Sâmbătă dimineaţa soţia acestuia a văzut că bărbatul nu se mai întorsese acasă şi l-a sunat pe cumnatul său să îi ceară ajutorul.

Fratele bărbatului şi mai mulţi localnici au plecat să îl caute şi l-au găsit împuşcat în inimă şi cu răni la cap. Puşca vânătorului a fost găsită şi ea sub trupul neînsufleţit al acestuia.

Vecinul care îl însoţise pe bărbat la vânătoare dispăruse de vineri.

Citeşte şi TRAGEDIE în Bihor. Un vânător a fost găsit ÎMPUŞCAT în INIMĂ