Vanghelie, ATAC la Dragnea: „Încă n-am reuşit să văd dacă este BĂRBAT”. Ce spune de Băsescu

Marian Vanghelie a făcut, marţi, noi precizări legate de întâlnirea dintre iubita sa, Oana Mizil, şi fostul preşedinte Traian Băsesu şi a declarat că nu l-a sunat încă pe Liviu Dragnea, care a câştigat şefia PSD, pentru că nu a reuşit încă să vadă dacă acesta este bărbat. 

13 oct. 2015, 08:28
Vanghelie, ATAC la Dragnea: „Încă n-am reuşit să văd dacă este BĂRBAT”. Ce spune de Băsescu

Marian Vanghelie a declarat, marţi,  că nu vrea deocamdată să dezvăluie conţinutul discuţiei dintre Oana Mizil şi Traian Băsescu. 

Dezvăluri… Nu inventăm acum moneda. Au inventat-o fenicienii. Pai, da? Vă promit ca daca va fi ceva de adaugat, adaug. 

Am explicat lucrurile normale cum au stat. Eu chiar daca ma cert cu cineva, eu stiu sa respect pe aia care sunt barbati în anumite momente. Ăsta a fost un aspect pe care am vrut să îl subliniez la Traian Băsescu. Nu inseamnă că dacă ne certăm cu cineva, nu mai trebuie să vorbim toată viaţa. Nu înseamnă că suntem nebuni”, a declarat Vanghelie.

Întrebat dacă l-a sunat pe Liviu Dragnea, după ce a fost ales şef al PSD, Vanghelie a arătat: „Nu. Încă n-am reuşit să văd dacă este bărbat. Cand voi vedea dacă este bărbat, o sa il sun”. Vanghelie a fost întrebat de jurnalişti ce este Dragnea dacă nu e bărbat. „Este om”, a precizat edilul suspendat. 

CITEŞTE ŞI Vanghelie vrea să scape de ARESTUL la DOMICILIU că este STUDENT: Mă apuc să învăţ acum să fac marmeladă?