Vanghelie, după suspendare: Am avut GHINION să pic în contextul PROBLEMELOR cu celelalte tipuri de probleme

Marian Vanghelie a declarat, marţi, după şedinţa conducerii partidului în care s-a decis suspendarea acestuia din funcţiile de conducere, alături de Dan Şova şi Sebastian Ghiţă, că a avut "ghinion" să pice "în contextul problemelor cu celelalte tipuri de probleme" şi a arătat că cerut singur să se autosuspende "la pachet".

21 oct. 2014, 15:17
Vanghelie, după suspendare: Am avut GHINION să pic în contextul PROBLEMELOR cu celelalte tipuri de probleme

„Eu m-am autosuspedat, nu am nicio problema. Îmi cer scuze pentru ca a fost invocat numele presedintelui PSD. A fost o scăpare fireasca la nervi, dar imi mentin parerea faţă de dl. Ghiţă, eu nu vreau sa creeez probleme partidului. Eu am mai parcurs etapele astea cu autosuspendările. Am experienţă în a mă autosuspenda”, a declarat Marian Vanghelie. 

Primarul de la 5 a acuzat că „a fost şi un interes din partea unora să se creeeze un subiect pe această temă” ca să pice el daca tot nu a fost „pe stenograme”.

„Funcţia mea se numeste Marian Vanghelie, nu am probleme cu funcţiile„, a precizat Vanghelie. 

Social-democratul a arătat că el vrea ca Victor Ponta să câştige alegerile şi să nu fie el o problemă. 

„Nu au fost reproşuri, au fost discuţii. Fac şi eu ca dl. Iohannis, cred că am avut ghinion să pic în contextul problemelor cu celelalte tipuri de probleme.  Şi m-am cerut singur să mă autosuspend la pachet, ca să nu se discute de Marian Vanghelie„, a conchis Vanghelie. 

Marian Vanghelie, Sebastian Ghiţă şi Dan Şova, SUSPENDAŢI din funcţiile din PSD. Ponta: I-am autosuspendat

Marian Vanghelie, Sebastian Ghiţă şi Dan Şova se vor suspenda din funcţiile din PSD. Anunţul a fost făcut, marţi, de liderul PSD, Victor Ponta, după şedinţa conducerii partidului. Ponta a precizat că cei trei au „deraiat” de la decizia de a se concentra pe campania electorală şi i-a avertizat că, în cazul în care „nu se potolesc”, la Comitetul Executiv vor fi luate „măsuri mult mai dure”.

Marian Vanghelie, ameninţări la adresa paparazzilor: Vă rup picioarele, vă bag în spital! VIDEO