Vanghelie, după excludere: Voi face toate demersurile ca Ponta să plece din fruntea Guvernului şi din PSD

Marian Vanghelie, exclus joi din PSD, a anunţat, la Realitatea TV, că va demara o serie de acţiuni menite să-l înlăture pe Victor Ponta atât din Guvern, cât şi din PSD. Printre ele, formarea unui grup parlamentar care să pună umărul la demiterea lui Ponta.

27 nov. 2014, 21:55
Vanghelie, după excludere: Voi face toate demersurile ca Ponta să plece din fruntea Guvernului şi din PSD

„Îmi venea să plâng azi, n-am crezut că mi se poate întâmpla aşa ceva, că un vagabond poate trata lucrurile aşa. Voi face toate demersurile până când acest om pleacă atât din fruntea Guvernului, cât şi din PSD. Nu am ce căuta în PSD câtă vreme Liviu Dragnea şi Victor Ponta sunt în PSD„, a declarat Marian Vanghelie.

Acesta a spus că, imediat după excludere, a fost căutat de circa 20 de parlamentari, nu doar de la PSD şi nu doar din Bucureşti, care sunt dispuşi să colaboreze cu el la înlăturarea lui Ponta din partid.

„O să fac o întâlnire cu activul de partid de la Bucureşti – 5.000 -10.000 de oameni. O să demarez şi o să fac o fundaţie şi oamenilor din ţară le dau numărul de telefon şi o să stabilesc un contact cu ei. Peste 20 de parlamentari m-au sunat. Mă voi întâlni cu ei, cu parlamentarii de la Bucureşti să vedem ce zic şi ei. N-au ce să-mi facă şi nu mă pot opri. Relaţia mea cu activul de la Bucureşti nu au ce să făcă, nu mă pot opri, nu pot minţi cît eu pot vorbi eu cu oamenii şi cât pot munci. Sunt dornic să fac ce trebuie făcut şi nu am să mă opresc până nu fac un grup parlamentar şi să schimb acest guvern incompetent. Victor Ponta trebuie să plece acasă. Într-o săptămână voi prezenta un plan de acţiune în cadrul unei conferinţe de presă”, a avertizat Vanghelie.

Baza pentru fondarea grupului parlamentar antiguvernamental pe care vrea să-l facă Vanghelie este o fundaţie care să reunească toţi opozanţii de stânga la politicile impuse de Victor Ponta în PSD.