Marian Vanghelie rămâne în arest. „Nu s-a întâmplat nimic! E o poveste! O să vedeţi când ies afară!” VIDEO

Marian Vanghelie rămâne în arest preventiv, a decis, marţi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Primarul suspendat al Sectorului 5 al Capitalei voia cu orice preţ să meargă acasă pentru a fi alături de iubita lui, Oana Mizil, însărcinată în şase luni, însă solicitarea sa nu i-a impresionat pe judecători.

02 iun. 2015, 15:23
Marian Vanghelie rămâne în arest. „Nu s-a întâmplat nimic! E o poveste! O să vedeţi când ies afară!” VIDEO

Marian Vanghelie a contestat la Instanța Supremă decizia judecătorilor care i-au respins cererea de a fi cercetat în stare de arest la domiciliu. Până acum, primarul suspendat al sectorului 5 nu a reușit să schimbe măsura arestului cu cea a controlului judiciar ori cu arestul la domiciliu, dar spera că marţi instanţa îi va da dreptul să meargă acasă pentru a fi alături de iubita sa în ultimele luni de sarcină.

Decizia de marţi a ÎCCJ este definitivă.

Citeşte şi: Marian Vanghelie, dus cu duba din arest la DNA. Procurorii au NOI PROBE în dosarul său VIDEO

Oana Mizil, însărcinată în 6 luni, a venit la Înalta Curte pentru a fi alături de politician. În sala de judecată, Marian Vanghelie a invocat ca principal motiv al eliberării sarcina iubitei, dar şi faptul că e nevinovat.

La plecare, Vanghelie a avut o ieşire nervoasă. „Mă, nu-i niciun leu! Nu-i nimic! Nu s-a întâmplat nimic! E o poveste! E o poveste! O să vedeţi când ies afară!”, a spus Vanghelie.

Marian Vanghelie se află în arest de pe 14 martie fiind acuzat de procurorii DNA pentru spălare de bani, abuz în serviciu și luare de mită, fapte săvârșite din 2007.

Edilul ar fi dat contracte unor firme controlate de același om de afaceri, în schimbul cărora ar fi primit un procent din sumele respective.