Vârsta la care vei suferi cumplit! Când vei trăi cea mai mare decepţie în dragoste în funcţie de zodie

Fiecare persoana in parte a trait sau va trai cel putin o mare deceptie in dragoste. Varsta la care acest lucru se va intampla difera insa de la o persoana la alta si este influentata de zodia in care te-ai nascut. Afla care este varsta la care vei suferi cumplit in dragoste!

RomaniaTV.net
12 iul. 2018, 11:39
Vârsta la care vei suferi cumplit! Când vei trăi cea mai mare decepţie în dragoste în funcţie de zodie

Berbec

Pentru nativii nascuti in zodia Berbecului, cea mai mare si traumatizanta deceptie in dragoste apare la varste mici. Acestia vor suferi cumplit in jurul varstei de 18-20 de ani. Dupa acea intamplare vor deveni reci is distanti in realtii si vor fi extrem de precauti cand isi vor alege un alt partener.

Taur

Acesti nativi vor suferi din dragoste cand vor avea prima relatie de durata, adica pe la varsta de 20 de ani. Dupa ce va afla ca partenrul l-a inselat, Taurul nu va mai putea avea incredere deplina in niciun alt partener.

Gemeni

Pentru Gemeni viata amoroasa va incepe de timpuriu. Motiv pentru care cea mai mare deceptie o vor trai la varsta de 14 ani. Aceasta experienta ii va maturiza rapid si le va dezvolta caracterul duplicitar.

Rac

Racii vor suferi tarziu in dragoste. De regula in urma unei casatorii, cand vor afla ca partenerul il insala. Acest lucru se va intampla pe la varsta de 35 de ani, iar dupa aceasta experienta cu greu se vor mai atasa de o alta persoana.

Citeşte mai mult pe acasa.ro