Vârstele împlinirii erotice, în funcţie de zodie. Când vei găsi partenerul sexual de vis

Fiecare dintre nativii zodiacului are in viata perioade in care se simte implinit erotic. Este vorba despre varstele implinirii erotice, dica acele varste la care nativii zodiacului sunt foarte activi sexuali si gasesc partenerul sau partenera alaturi de care experientele sexuale vor fi de neuitat.

20 mart. 2015, 06:10
Vârstele împlinirii erotice, în funcţie de zodie. Când vei găsi partenerul sexual de vis

Cu toate acestea, astrologii sustin ca aceste varste ale implinirii erotice nu reprezinta mereu si momentele in care nativii zodiacului isi gasesc jumatatea alaturi de care vor petrece intreaga viata sau marea iubire sau o persoana alaturi de care sa construiasca o relatie stabila.

Mai degraba este vorba despre momentele in care nativii zodiacului isi vor exploata maxim sexualitatea, avand in asternuturi un partener compatibil din punct de vedere sexual.
Implinirea erotica a fiecarui nativ al zodiacului are efecte nebanuit de bune asupra vietii in general, avand in vedere ca dupa aceste experiente sexuale fiecare persoana va ajunge sa isi cunoasca mult mai bine sexualitatea, datorita experientelor traite.
BERBEC – varsta implinirii erotice: 30 de ani
TAUR – varsta implinirii erotice: 35 de ani
GEMENI – varsta implinirii erotice: 30 de ani
RAC – varsta implinirii erotice: 35 de ani
LEU – varsta implinirii erotice: 20 de ani
FECIOARA – varsta implinirii erotice: 18 ani

Continuarea pe Lyla.ro