Vasile Avram, fostul şef al CCA, a fost ELIBERAT

Vasile Avram, fostul președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a fost eliberat din închisoare în această săptămînă după ce a fost condamnat, pe 8 aprilie 2015, la 3 ani cu executare în dosarul "mită în elicopter".

10 apr. 2016, 13:35
Vasile Avram, fostul şef al CCA, a fost ELIBERAT

Vasile Avram a fost trimis în judecată pentru că, pe 21 mai 2011, când era supervizor la meciul de fotbal FCM Târgu Mureş – Universitatea Cluj, din cadrul etapei a 34-a a Ligii I de fotbal, a primit de la omul de afaceri Sorin Ţerbea suma de 19.000 de euro în scopul delegării unor arbitri agreaţi de echipa de fotbal din Târgu Mureş, la jocurile ediţiei de campionat 2011-2012.

Pe 8 aprilie 2015, judecătorii Curții de Apel București l-au condamnat definitiv pe fostul şef al arbitrilor la trei ani de închisoare cu executare. Avram şi-a ispăşit pedeapsa la Penitenciarul Găeşti, Dîmboviţa.

„Așa este, am fost eliberat! Acum sunt cu familia, mă bucur de această perioadă. Sunt într-un loc anume și nu pot vorbi mai multe. Nu are importanță când am fost eliberat”, a spus Avram pentru Fanatik.