Vasile Blaga, despre dosarul Microsoft: Nici eu, nici partidul nu avem „nicio treabă”

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat că nici el, nici partidul nu au "nicio treabă" cu dosarul Microsoft, afirmând că nu îi este "teamă" de DNA.

30 ian. 2015, 15:02
Vasile Blaga, despre dosarul Microsoft: Nici eu, nici partidul nu avem „nicio treabă”

Vasile Blaga a subliniat că a discutat şi cu colegii din Colegiul Director al partidului faptul că niciodată în istoria PDL nu a fost condiţionată obţinerea unei funcţii publice de „cotizaţii la partid”.

„Niciodată în istoria acestui partid nu a fost condiţionată obţinerea unei funcţii publice de cotizaţii la partid. Niciodată. Aici, în sală, majoritatea dintre membrii Colegiului Director au fost miniştri la un moment dat, niciunul dintre ei”, a spus Blaga.

Citeşte şi ELENA UDREA: „Nu-mi verificam soţul nici dacă avea amantă”

El a adăugat că nici el, nici partidul nu sunt implicaţi în dosarul Microsoft.

„Nu are nici partidul şi nici eu nu am nicio treabă cu dosarul Microsoft. Eu nu fac ce face doamna Udrea, nu acuz pe nimeni, acuzaţii vor aduce doar procurorii”, a mai spus Blaga.

Vasile Blaga a declarat vineri că în cazul în care Adriean Videanu va fi arestat preventiv acesta va fi suspendat de drept din partid.

„Dacă rămâne așa, nu se întâmplă nimic, dacă e arestat preventiv, e suspendat de drept”, a spus Vasile Blaga la Palatul Parlamentului la începutul ședinței Colegiului Director al PDL.

Citeşte şi Adriean Videanu, REŢINUT de DNA în dosarul Bica. Este acuzat de complicitate la ABUZ ÎN SERVICIU – VIDEO