Vasile Blaga: Emil Boc s-a înscris în cursa internă pentru un nou mandat de primar

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a anunţat, luni, că Emil Boc s-a înscris în cursa pentru alegerile locale din 2016, în cadrul procedurii interne a partidului, asta după ce liderii liberali de la Cluj au precizat că fostul premier a amânat candidatura până rezolvă problema deşeurilor din municipiu.  

03 aug. 2015, 12:05
Vasile Blaga: Emil Boc s-a înscris în cursa internă pentru un nou mandat de primar

Conducerea PNL a analizat, în şedinţa de luni, candidaturile depuse pentru alegerile locale din 2016. Potrivit lui Vasile Blaga, ” la o primă citire, peste 90% din actualii primar doresc să candideze în continuare”.

Blaga a fost întrebat, după şedinţa BPN, dacă s-au lămurit lucrurile în ceea ce priveşte candidatura pentru Primăria muncipiului Cluj-Napoca, respectiv dacă Emil Boc va mai candida din partea PNL pentru funcţia de primar.

Am avut aseară o discutie cu dânsul. Si am văzut şi lista de azi dimineaţa prezentată de Cluj. Da, s-a înscris în cursă. Eu l-am inteles pe dl Boc. Are o problemă… nu condiţionează. E o problemă legată de gunoaiele menajere de acolo. El isi o rezolvă o prob temporară”, a spus Blaga. 

Emil Boc AMÂNĂ depunerea în PNL a candidaturii pentru un nou mandat de primar

Anunţul a fost facut de Blaga într-o conferinta de presa, organizata dupa sedinta Biroului Politic National al liberalilor. Luni dimineata, co-presedintele PNL Cluj Daniel Buda declara ca Emil Boc a amanat depunerea candidaturii.

PNL va lua din nou în discuţie candidaturile pentru alegerile locale în perioada 28-30 august, la Gura Humorului.

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a amânat depunerea candidaturii pentru un nou mandat la alegerile locale din 2016, în cadrul procedurii interne a PNL, anunţând conducerea partidului că trebuie să rezolve, mai întâi, problema deşeurilor şi să finalizeze proiectele cu fonduri europene.