VASILE BLAGA, întrebat de ce nu îl dă afară din partid pe EMIL BOC: Nu ar fi demn pentru mine

Vasile Blaga, liderul PDL, a acuzat, vineri, duplicitatea fostului preşedinte al partidului, Emil Boc, care este membru PDL, dar a făcut campanie pentru Mişcarea Populară. Blaga a spus că nu îl dă pe Boc afară din partid pentru că ar fi sub demnitatea lui să facă acest lucru.

25 iul. 2014, 10:02
VASILE BLAGA, întrebat de ce nu îl dă afară din partid pe EMIL BOC: Nu ar fi demn pentru mine

Emil Boc a anunţat că nu participă, sâmbătă, la Congresul PNL-PDL în care se va aproba fuziunea dintre cele două partide, explicând că el preferă o alianţă.

Domnul Boc, ca toţi cei care ne-au fost preşedinţi, e membru de drept al forului partidului, deci orice poziţie ar fi avut, şi-o putea manifesta. Nu a venit la nicio şedinţă. Noi am organizat la Cluj cel mai mare miting pe care un partid politic l-a făcut şi nu a venit, a preferat să vină la Bucureşti la Mişcarea Populară. Ce să înţeleagă oamenii din teritoriu când la Timişoara îl susţinea pe Funeriu? Dacă nu se întâmplau lucrurile astea, altfel am fi putut discuta unificarea dreptei, dar trebuie să fii realist”, a spus Vasile Blaga, la Adevărul Live.

CITEŞTE ŞI FUZIUNEA PNL-PDL, finalul unui maraton de ÎNJURĂTURI şi MAZILIRI. Duşmanii se reunesc într-o nouă „casă”

Întrebat de ce nu îl dă afară din partid, Blaga a răspuns: „Cred că nu ar fi demn pentru mine să fac acest lucru. Ar putea să se regăsească în continuare, alianţa o doreşte, aşa spune. La mine în suflet e PDL, eu m-am dus şi am înscris PDL, nu dânsul. De ce a lăsat 27 de organizaţii să facă ce vor ele? Acest lucru nu-mi place. Dacă doreşte să aibă alt parcurs politic, el decide.”

CITEŞTE ŞI Emil Boc: Numele PNL pentru PDL este nedrept. Cu numele noii formaţiuni ar mai trebui aşteptat

Liberalii şi democrat-liberalii se reunesc sâmbătă în congres comun pentru aprobarea statutului noii formaţiuni rezultate în urma fuziunii şi a noii alianţe electorale ‘ACL PNL-PDL’ care va susţine candidatul la Preşedinţie.