Vasile Blaga: Începem discuţiile cu partidele politice pentru o NOUĂ MAJORITATE în Parlament

Vasile Blaga, copreşedintele PNL, a declarat sâmbătă că PNL invită toate partidele la discuţii pentru o nouă majoritate parlamentară. "De azi, acest proiect de program de guvernare cheamă potenţialii parteneri politici la discuţii pentru crearea unei majorităţi guvernamentale: toţi cei din Parlament, cu excepţia PSD", a declarat Vasile Blaga.

28 feb. 2015, 11:58
Vasile Blaga: Începem discuţiile cu partidele politice pentru o NOUĂ MAJORITATE în Parlament

Vasile Blaga a afirmat că proiectul PNL de guvernare, lansat sâmbătă, este în concordanţă cu programul preşedintelui Klaus Iohannis şi va sta la baza parteneriatului cu şeful statului.

Citeşte şi: Când va depune PNL MOŢIUNEA de cenzură împotriva Guvernului Ponta

„Pe baza acestui program de guvernare lansăm astăzi invitaţia către toată lumea, către toţi care doresc să susţină un program PNL astfel încât să guvernăm cu o majoritate parlamentară, care să schimbe guvernarea PSD”, a precizat, la rândul său, copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

Întrebat dacă PNL va face primul pas spre potenţialii parteneri, Vasile Blaga a declarat că au facut deja primii paşi: „Au avut loc deja discuţii şi vom mai avea”.

Citeşte şi: PNL a început să lucreze la programul de guvernare. Cine ar putea face din Executivul lui Cătălin Predoiu

Copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga şi prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu au susţinut o conferinţă de presă, cu prilejul prezentării spre dezbatere publică şi internă a programului de guvernare al PNL.