Vasile Geambazi, noul patron de la FCSB, face un ANUNŢ-BOMBĂ. Cum va readuce numele STEAUA

Vasile Geambazi, 36 ani, nepot al lui Gigi Becali, este noul patron al celor de la FCSB. Geambazi era oricum acţionat principal în acte, dar acum preia şi conducerea efectivă a clubului, după cum a anunţat, miercuri, Gigi Becali.

19 apr. 2018, 16:08
Vasile Geambazi, noul patron de la FCSB, face un ANUNŢ-BOMBĂ. Cum va readuce numele STEAUA

Vasile Geambazi, care deţine în acest moment 37% din FC FCSB SA, societatea care administrează clubul de fotbal din Liga 1, a început în forţă şi a anunţat că va încerca să ajungă la o înţelegere cu Armata pentru a folosi din nou numele Steaua. 

„Instanţa a zis un singur lucru, că SC FCSB SA nu poate folosi numele Steaua Bucureşti fără acordul Ministerului Apărării Naţionale. Asta a câştigat Florin Talpan, a exclus numele Steaua Bucureşti din Europa şi din Liga 1, apare FCSB acum. Credeţi că cineva are o problemă cu formarea echipei Armatei? Că pe mine mă deranjează că Steaua îşi făcea echipă? Eu vreau binele fotbalului, aşa putem creşte. E greu să promoveze, fără investiţii nu poţi face asta. Sau poate că pot promova în liga a treia, dar de acolo e şi mai greu”, a spus Vasile Geambazi pentru ProSport.

ŞOC în LIGA 1: CFR Cluj cere depunctarea rivalei FCSB. Care este legătura cu retragerea lui Gigi Becali

„CSA e un părinte amărât care l-a dus la orfelinat pe copilul pe care nu a avut cu ce să-l crească. Copilul fiind secţia de fotbal. Aveau datorii la cei cu nocturna, nu mai puteau plăti jucătorii cu contracte în dolari la vremea aceea. Ei, aceşti părinţi au dus copilul la orfelinat, au acceptat lucrul ăsta. Apoi, în 2013, când văd că Steaua a trecut pe profit… Pentru că până în 2013 erau 10 milioane de euro datorii. Dar l-am vândut pe Chiricheş, am intrat în Champions League, au apărut banii. Şi copilul din orfelinat s-a făcut Făt-Frumos peste noapte. Când ne-am dus la ANAF să declarăm cei 10 milioane de euro profit, cineva a făcut scurt-circuit. Când orfanul a ajuns cineva, părinţii au zis că vor copilul înapoi. Cam asta e paralela, e o poveste foarte tristă. N-ar fi fost frumos să existe Steaua Bucureşti şi CSA Steaua Bucureşti în Liga 1, două echipe tari?”, a mai spus noul patron al celor de la FCSB.

Cine e Vasile Gembazi

– are 36 de ani şi este fiul Domnicăi Becali, sora lui Gigi Becali
– împreună cu tatăl său deţine FCSB, potrivit datelor de la Registrul Comerțului. Constantin Geambazi deţine 56% din acţiuni, iar Vasile are alte 37%.Gigi  Becali nu deține nici o acțiune!