Veste FORMIDABILĂ pentru Michael Schumacher

Jean Todt, cel alături de care Michaelm Schumacher a trăit perioada de glorie din circuit din prima parte a anilor 2000, l-a vizitat pe fostul pilot german la reședința acestuia din Elveția.

06 oct. 2014, 17:44
Veste FORMIDABILĂ pentru Michael Schumacher
Michael Schumacher este în comă din 29 decembrie 2013, în urma unui accident de schi petrecut în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat de mai multe ori până acum, și după o lungă perioadă a fost scos și din starea comă indusă. Deși a suferit mai multe leziuni craniene, Schumacher pare să facă pași tot mai importanți spre revenire.

Fostul șef de la Ferrari, Jean Todt, l-a vizitat pe Michael Schumacher la reședința acestuia din Elveția, şi a oferit o declarație plină de speranță pentru L’Equipe, despre starea fostului mare campion de F1.

„În ultimele săptămâni a făcut progrese remarcabile. Trebuie să avem răbdare, accidentul a fost unul foarte sever, dar lucrurile se îndreaptă pe direcția bună. Familia este alături de el, toată lumea își dorește să îl aibă înapoi exact cum era înainte de accident”, a declarat Jean Todt.