Vedetă din lumea modei de la noi, găsită moartă, cu trupul zdrobit. Avea 28 DE ANI: primele ipoteze ale ANCHETATORILOR

O stilistă extrem de cunoscută în lumea modei româneşti a fost găsită moartă. Polițiștii au scos la lumină un secret teribil, bine ascuns în spatele imaginii publice etalate de tânăra de 28 de ani.

24 mai 2018, 05:10
Vedetă din lumea modei de la noi, găsită moartă, cu trupul zdrobit. Avea 28 DE ANI: primele ipoteze ale ANCHETATORILOR

Raluca Roșu era cunoscută în lumea modei ca unul dintre cei mai apreciați trendsetteri şi avea și un site de stil personal, premiat de mai multe platforme media ca fiind unul din cele mai „inovatoare proiecte de stil personal din Estul Creativ”.

Sinucidere şocantă, femeia lasă în urmă trei copii cu vârste între 12 şi 16 ani. Ultima postare pe Facebook e terifiantă

Potrivit unor surse judiciare, la mijlocul săptămânii trecute, Raluca Roșu a căzut de la fereastra apartamentului în care locuia împreună cu o prietenă, situat în sectorul 2. Sursele citate au dezvăluit, în exclusivitate pentru SpyNews, că victima a fost transportată în stare extrem de gravă la Spitalul Floreasca, însă în ciuda eforturilor făcute de medici, aceasta a murit.

Dramă în showbiz. Fiul unui cunoscut actor s-a sinucis. Avea doar 16 ani. „Sunt sfâşiat….” FOTO

În urma anchetei care a urmat, polițiștii au aflat că tânăra care dădea tonul în modă avea probleme psihice grave. Aceasta fusese internată de mai multe ori la Spitalul Obregia și la Spitalul de Psihiatrie Săpunari, din județul Călărași, iar la momentul tragediei aceasta s-ar fi aflat sub tratament, în condițiile în care suferea de o depresie puternică. În aceste condiții, ipoteza principală a oamenilor legii este sinuciderea.