Vedetă din România, LA UN PAS DE MOARTE pe masa de operaţie. I-a PLESNIT un silicon de 400 de grame

Vedetele de sex feminin din România apelează din ce în ce mai des la chirurgia plastică, de cele mai multe ori ele dorind un bust mai generos cu care să ia ochii publicului. Aparent o intervenţie simplă, implantul cu silicon nu este însă lipsit de riscuri, iar o cunoscută brunetă din showbizul românesc a ajuns chiar la un pas de moarte din cauza unui incident neprevăzut survenit pe masa de operaţie.

RomaniaTV.net
18 apr. 2013, 16:22

Andreea Podărescu a luat de curând decizia să-şi mărească sânii, iar medicul estetician i-a recomandat silicoane de 400 de grame pentru ambii sâni. Bruneta a trecut rapid pe masa de operaţie, doar că intervenţia chirurgicală a fost una mai complicată decât se aştepta, din cauza unui incident care i-a pus viaţa în pericol, scrie wowbiz.ro.

Unul dintre silicoane s-a spart chiar în timp ce medicul încerca să i-l introducă în sân, iar intervenţia s-a prelungit până la şase ore, pentru ca echipa chirurgicală să se asigure că substanţa nu a ajuns cumva în organismul vedetei.

CITEŞTE ŞI: O actriţă din Columbia a murit în urma unei operaţii estetice la fund

Intervenţia a avut loc în urmă cu trei săptămâni, iar în timpul scurs de atunci Andreea Podărescu a avut dureri insuportabile şi a fost nevoită să se îndoape cu calmante şi să stea cât mai mult nemişcată.