Vedete care au renunţat la copiii lor

Lista vedetelor care și-au dat spre adopție copiii este direct proporțională cu celebritatea acestora. O sarcină neașteptată, o aventură la o vârstă fragedă și multă iresponsibiliate pot duce, și în cazul lor, la acte lipsite de maturitate, cum ar fi oferirea spre adopție a propriilor copii. Iată care sunt acestea.

RomaniaTV.net
17 oct. 2016, 10:44
Vedete care au renunţat la copiii lor

Steve Tyler

Cântărețul a avut o aventură cu modelul Bebe Buell, în urma căreia a rezultat fiica sa, Liv Tyler. Pe atunci, Bebe locuia cu Todd Rundgren.Steve nu a știut că fata este a lui, iar Todd a semnat certificatul de naștere și a cerut paternitatea pentru că atât el, cât și mama lui Liv au considerat că solistul nu era potrivit pentru rolul de tată din cauza excesului de droguri și a vieții dezordonate.

Pe la vârsta de 8 ani, Liv a observat asemănarea dintre ea și cealaltă fiică a lui Steve, Mia. Și-a întrebat mama, iar aceasta a recunoscut că este fiica lui. În prezent, Liv are o relație foarte apropiată atât cu tatăl biologic, cât și cu cel adoptiv.

Citeşte şi  Vedete ai căror părinţi au fost ucişi

Gavin Rossdale

În urma unei aventuri cu Pearl Lowe, care la acea vreme era căsătorită cu medicul Bronner Handwerger, s-a născut modelul Daisy Lowe. Pearl a ținut totul secret, el fiind numit nașul copilului. Însă la vârsta de 14 ani, în urma unui test ADN, s-a demonstrat că Rossdale era tatăl. Inițial, acesta a rupt orice legătură cu Daisy, dar cei doi s-au împăcat mai târziu.

Vezi pe okmagazine.ro ce alte vedete au renunțat la copiii lor!