Vedete care susţin că l-au întâlnit pe Dumnezeu. Află poveştile lor TULBURĂTOARE

Mai multe vedete autohtone susţin că s-au întâlnit cu Divinitatea şi acest fapt le-a schimbat viaţa.

20 apr. 2014, 15:09
Vedete care susţin că l-au întâlnit pe Dumnezeu. Află poveştile lor TULBURĂTOARE

Rita Muresan l-a intalnit pe Dumnezeu in Brazilia. In urma cu mai bine de doi ani, fosta creatoare de moda a simtit nevoia sa isi vindece sufletul dupa un lung sir de suferinte pe care le-a trait. Asa a ajuns la celebrul John of God, cel mai mare vindecator in viata.

Calatoria spirituala i-a adus experiente inedite vedetei, dar si o apropiere de divinitate, dupa cum a sustinut chiar vedeta, care si-a propus sa scrie chiar si o carte despre calatoria din Brazilia. Unul dintre capitole se va numi chiar „Ziua in care m-am intalnit cu Dumnezeu”.

Mircea Solcanu a avut o intalnire cu divinitatea in urma cu mai bine de doi ani, cand a suferit o operatie pe creier.

Chiar daca riscurile interventiei au fost enorme, fostul prezentator nu a dorit sa se gandeasca la ce ar putea fi mai rau si a privit totul ca momentul in care l-a intalnit pe Dumnezeu. „Plec sa ma intalnesc cu Dumnezeu”, acestea au fost cuvintele pe care Mircea i le-a spus mamei sale inainte de operatia pe care a facut-o la Viena.

Dupa ce a invins o boala grea, Mihaela Tatu a plecat in calatoria vietii ei. Fosta vedeta TV a parcurs El Camino pentru a se vindeca de toate temerile, dar si pentru a se intalni cu Dumnezeu.

„Camino a fost intalnirea adevarata si sincera cu El si cu mine. A fost sfarsitul si-nceputul”, marturisea Mihaela la intoarcerea din calatoria sa, potrivit ele.ro.

Teo Trandafir a avut ocazia sa il intalneasca pe Dumnezeu in timp ce se afla internata la clinica din Viena, unde s-a operat de pancreatita. Teo a povestit ca atunci cand era in coma a vazut ce e dupa moarte si tot atunci a avut un dialog fascinant cu Dumnezeu.

„Am auzit o voce pe care am intrebat-o ‘Doamne, tu esti?’. Era ceata. Am intrebat: ‘ Doar eu sunt pe aici, nu mai moare nimeni? Ca suntem vreo 7 milioane. As vorbi si eu cu cineva ca ma plictisesc”. Si mi-a spus ca „nu”. Am intrebat: ‘Mai mult de atat se poate?’ Si mi-a spus ca mai mult de atat nu e”, a povestit ea.