Vedete, milionari şi penali, petreceri de lux la Loft VIDEO

La cel mai fiţos club de pe litoral petrecerile s-au ţinut lanţ toată vara, iar vedetele şi bogaţii României au făcut tot ce le-a stat în puţinţă să fie prezenţi.

15 sept. 2017, 11:07
Vedete, milionari şi penali, petreceri de lux la Loft VIDEO

Viorel Cataramă a făcut spectacol recent într-un club de fiţe din Mamaia. Binedispus, milionarul a dansat pe mese ca în tinereţe, spre admiraţia prietenilor. Cataramă este cunoscut în lumea afacerilor drept „Regele Mobilei” şi are o avere estimată la 120 de milioane de euro

Regele asfaltului, apariţie de sute mii de euro la Mamaia. Cu toate că a avut în ultima perioadă o mulţime de probleme financiare, a fost executat de bancă iar firma sa este în insolvenţă, Marcel Butuza a apărut la club cu un bolid ce valorează 150 de mii de euro. Nu doar mașina a atras atenţia, ci şi soţia acestuia, o blondă extrem de frumoasă, de care afaceristul este foarte mandru.

Şi Marian Vanghelie pare să fi uitat de problemele sale. Acesta şi-a sărbătirt soţia la acelaşi club.

Dar bogătaşul care s-a făcu cu adevărat remarcat a fost un milionar indian. Acesta a deschis sezonul petrecerilor comandând cea mai scumpă sticlă de şampanie de 15.000 de euro.

Fiica lui Cristian Boureanu s-a alăturat şi ea petrecăreţilor din aceasta vară şi chiar a dansat pe mese. Alţii în schimb au petrecut puţin cam mult şi s-au făcut de râs.

Milionarul Davide a comandat aproximativ 100 de sticle de şampanie. El ar fi avut un duel cu un grup de arabi, cu care s-a întrecut în numărul de sticle cumpărate, bătălie pe care ar fi şi câştigat-o. Afaceristul italian a revenit în centrul atenţiei după ce la deschiderea unui club de fiţe din capitală şi-a adjudecat cea mai scumpă şampanie comandată în România. Sticla de 9 litri a costat nici mai mult nici mai puţin de 45.000 de euro.

Şi Piedone a ieşit în club în această vară, cu fraţii Kid, gemenii cu Lamborghini-uri identice. Fostul edil şi fraţii Bogdan şi Răzvan Ghiţă au petrecut cu vin rose şi au dansat pe muzică orientală până dimineaţa.