VEDETELE autohtone fac coadă la MORMÂNTUL lui ARSENIE BOCA. Ce a căutat Sexy Brăileanca acolo VIDEO

Margherita de la Clejani şi-a umplut maşina de iconiţe cu Arsenie Boca pentru a fi ferită de accidente. Sexy-Brăileanca s-a rugat la mormântul lui Arsenie Boca pentru a scăpa de probleme de sănătate. Fetele de la Bambi spun că au avut ghinion după ce au mers la Prislop deoarece au luat pietre de la mormânt.

25 mai 2015, 07:53
VEDETELE autohtone fac coadă la MORMÂNTUL lui ARSENIE BOCA. Ce a căutat Sexy Brăileanca acolo VIDEO

Loc de pelerinaj pentru orice vedetă care se respectă, asta a devenit mormântul părintelui Arsenie Boca. De la Margherita de la Clejani până la Sexy-Brăileanca, tot show-bizz-ul românesc s-a perindat pe la locul considerat sfânt, potrivit România TV.

Citeşte şi Dezvăluiri cutremurătoare despre Arsenie Boca. Ce s-a găsit în mormânt când a fost deshumat de Securitate

Margherita de la Clejani s-a rugat la mormântul lui Arsenie Boca să ia examenul pentru permisul de conducere. După ce a trecut cu brio testul, ea a primit în dar de la tatăl sau un bolid în valoare de 40.000 de euro pe care l-a ticsit cu icoane în speranţa că o vor feri de accidente şi de poliţie, notează cancan.ro.

 

Margherita însă nu este singura vedetă care a trecut pe la mormântul părintelui. Pepe şi-a dus întreaga familie în pelerinaj şi nu a ratat să facă şi o mică şedinţă foto acolo ca să marcheze momentul.

Citeşte şi Icoana lui Arsenie Boca care lăcrimează A FĂCUT PRIMA MINUNE. Ce se întâmplă cu mama proprietarului

Şi starleta XXX, Sexy-Brăileanca a mers la Prislop. Aceasta s-a rugat la căpătâiul lui Arsenie Boca să scape de problemele medicale şi amoroase şi să poată rămâne însărcinată. Dorinţa nu i s-a împlinit , ba mai mult, spune că a avut numai ghinion după acest pelerinaj, scrie Cancan. Sexy-Brăileanca crede că toate necazurile i se trag de la faptul că a luat nişte pietre de la mormânt.