Vedetele cu cele mai neinspirate tatuaje

Atunci când îți faci un tatuaj, trebuie să iei în considerare faptul că îți va rămâne pe piele pentru ceva mai mult timp decât 3-5 ani de zile. Tatuajul este un statement și o inspirație de moment, pe care dacă nu le ai, ajungi să regreți toată viața faptul că l-ai făcut. Iar atunci, ajungi în situația unor vedete de la Hollywood, care pe lângă faptul că regretă tatuajele făcute, au încercat să le și acopere cu tatuaje mai mari. Cel puțin, sunt sincere în ceea ce privește acest aspect.

RomaniaTV.net
23 mai 2016, 12:54
Vedetele cu cele mai neinspirate tatuaje

Până și vedetele de la Hollywood reacționează sub impulsul momentului. O mare parte dintre ele și-au făcut tatuaje total neinspirate, pe care acum le regretă sau pe care le-au acoperit cu tatuaje mai mari. 

Citeşte şi  Cine de cine este îndrăgostit la Hollywood

Blak Shelton

Membru al juriului la The Voice US, Blak Shelton a comis-o la nivel de tatuaje. El și-a tatuat pe mână o sârmă ghimpată, dublă. Chiar el recunoaște că a fost total neinspirat când a făcut asta:

”Nu pot să dau vina pe cel care m-a tatuat, pentru că eram ușor euforic atunci când am făcut tatuajul. I-am desenat tatuajul și el pur și simplu l-a copiat pe brațul meu”. Tatuajul rezistă victorios!

Citeşte continuarea pe elli.ro