Vedetele s-au pus pe făcut copii. Adelina Pestriţu: Există posibilitatea să avem GEMENI

Adelina Pestriţu şi Speak sunt împreună de câteva luni, dar relaţia lor pare mai solidă decât a altor cupluri cu "vechime" de ani buni. Cei doi vor petrece o vacanţă de vis împreună în Tenerife, în această vară, şi probabil vor pune la punct planurile de nuntă şi pe cele privind viitoarea familie pe care o vor întemeia. Cei doi se gândesc serios la copii, iar Adelina visează chiar la gemeni.

RomaniaTV.net
25 iul. 2014, 07:47
Vedetele s-au pus pe făcut copii. Adelina Pestriţu: Există posibilitatea să avem GEMENI

Adelina Pestriţu spune că va lăsa relaţia cu Speak să curgă de la sine, dar în acelaşi timp recunoaşte că eşecul primului său mariaj, cu Liviu Vârciu, nu o face să se sperie de căsnicie. Drept dovadă, vorbeşte deja despre cum ar putea să arate nunta ei cu Speak, dar şi despre copii.

Adelina a declarat pentru libertatea.ro că vrea o nuntă fastuoasă, cu mulţi invitaţi, dar va stabili detaliile împreună cu Speak. „Eu sunt adepta petrecerilor fastuoase, prin urmare, nunta va fi cu foarte mulţi invitaţi. Ştefan este însă o persoană mai discretă, lui i se potriveşte o petrecere pe malul mării. Nu-mi displace nici ideea aceasta, vom decide împreună. Cât despre copii… Aş vrea doi băieţi sau o fată şi un băiat, gemeni. El mi-a spus că are în familie gemeni, deci există această posibilitate„, a declarat Adelina Pestriţu, pe care Speak o alintă „Corcoduşa”.

Citeşte şi Bomba din showbiz-ul românesc! Antonia este gravidă cu Alex Velea

Până să facă paşi concreţi către întemeierea unei familii, Adelina va pleca pentru prima oară în concediu cu Speak, în Tenerife. „Va fi o săptămână de neuitat, cu siguranţă”, a mărturisit Adelina.