Veneţia, oraşul dragostei: A cerut-o în căsătorie în faţa a sute de turişti, în Piaţa San MarcoVIDEO

Un actor pe nave de croazieră şi-a cerut în căsătoria prietena, în Piaţa San Marco, din Veneţia, în faţa a sute de turişti. Bărbatul, ajutat de prietenii lui, a pus la cale un mic scenariu de muzică şi dans pe care l-a executat în faţa iubitei lui, extrem de emoţionată.

RomaniaTV.net
05 oct. 2012, 16:43

Ea a spus „Da!”, cu lacrimi în ochi, recunoscând că a fost „cea mai frumoasă zi din viaţa ei”. Danny Burns, în vârstă de 36 de ani, este entertainer pe un vas de croazieră. El şi grupul său de prieteni artişti au dat un spectacol de zile mare, care a luat-o prin surprindere pe cea căreia îi era dedicat, Shonagh Daly, în vârstă de 31 de ani, iubita lui.

A fost o cerere în căsătorie făcută pe ritmuri muzicale, în paşi de dans împreună cu prietenii – o modă răspândită recent.

Înainte de a-şi pune planul în aplicare, Danny era foarte stresat, pentru că nu voia să se dea de gol faţă de Shona, când a făcut pregătirile artistice cu prietenii lui. Dar emoţiile cele mai mari le-a avut când a ajuns în Piaţa San Marco, pentru că ştia că acolo nu erau permise asemenea reprezentaţii şi se temea ca autorităţile italiene să nu îl aresteze până nu ar fi apucat să o ceară de soţie pe prietena lui.

„Mă şi vedeam cu cătuşele la mâini puse de poliţiştii italieni înainte de a avea ocazia să o cer pe Shona de soţie”,a mărturisit Danny, scrie Daily Mail. „Dar, din fericire, aşa ceva nu s-a întâmplat, iar poliţiştii nu şi-au făcut apariţia nici încinte, nici după cvererea în căsătorie”, a mai spus fericitul viitor mire, care a reuşit să îi pună iubitei sale pe deget inelul de logodnă.

Shonagh a spus „Da!”, cu lacrimi în ochi, recunoscând că a fost „cea mai frumoasă zi din viaţa ei”. Ea şi Danny vor să facă nunta la bordul unui vas de croazieră. Amândoi sunt actori, apărând şi în piese de teatru, şi la televiziune, iar Shonagh a cântat şi la Ground Zero, în memoria victimelor atentatelor teroriste din 11 Septembrie 2001.