Venus a intrat in Capricorn si acest tranzit afecteaza relatiile de Valentine’s Day! Afla ce aduce pentru zodia ta!

Venus este considerata o planeta dedicata iubirii, romantismului, frumusetii si luxului. Daca Venus ar fi fost o fiinta umana, cu siguranta ar fi fost femeie. O femeie romantica, stilata, cu un puternic simt al esteticului. I-ar fi placut intalnirile senzuale, paturile decorate cu petale de trandafiri. Ar fi baut vinuri fine din pahare de cristal.

12 feb. 2019, 07:38
Venus a intrat in Capricorn si acest tranzit afecteaza relatiile de Valentine’s Day! Afla ce aduce pentru zodia ta!

Venus s-a mutat in Capricorn si va ramane aici timp de patru luni. Dupa ce s-a distrat in nebunaticul Sagetator, acum isi face casa in pragmaticul Capricorn. Acest lucru presupune mai mult realism, mai mult rationament, mai multe restrictii.

Pofta de lux dispare si se creeaza nevoia de securitate si stabilitate. „Venus va avea de lucru in Capricorn, nu conteaza ca se apropie Sfantul Valentin. Nu ne vom indrepta atentia spre nevoile inimii sau spre aventura, ci vom vedea totul avand picioarele pe pamant. Totusi, Venus se aliniaza cu Nodul Sud al Destinului si ne mai predispune spre iubire. Undeva, in subconstient, tot ne vom dori putina atentie, putin romantism, putina giugiuleala”, explica astrologul Lisa Stardust pentru Bustle.com. 

Afla mai jos cum iti afecteaza Venus in Capricorn relatia si cum iti vei petrece Valentine’s Day.

BERBEC

Cu Venus in Capricorn, vei deveni dependent de munca. Poti fi destul de stresat de Valentine’s Day, de aceea este foarte important sa mai lasi loc si de placeri in viata ta. Inchide tot ce are legatura cu munca, la sfarsitul programului, si rasfata-te. Daca esti singur, iti poti intalni chiar jumatatea. Elibereaza-te de tot ce ai pe cap si fii deschis. 

TAUR

Ia o sticla de vin, o cutine de bomboane si partenerul de viata si pregatiti-va de o discutie importanta despre Valentine’s Day. Vei vrea sa afli totul despre dorintele partenerului, despre planurile de viitor, despre angajamentele pe care le vet face. Incerci sa creezi o fundatie solida pentru o relatie de durata. Cine te poate invinovati avand in vedere latura pragmatica si stabila a Capricornului. Tu nu trebuie decat sa te asiguri ca esti langa persoana cu adevarat potrivita pentru tine. 

GEMENI

Abandoneaza toate sentimentele de stagnare in dragoste. Este timpul sa actionezi. Acest Valentine’s Day este perfect pentru a-ti arata magia si pentru a-ti manifesta visele romantice. Fie ca faci primii pasi in a cuceri o persoana pe care ai cunoscut-o de curand, fie ca este vorba de partenerul de care esti alaturi de multa vreme, ACTIONEAZA! Nu mai sta pe loc!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.