Venus Williams, prima reacţie după accidentul mortal în care a fost implicată

Jucătoarea americană de tenis Venus Williams a făcut o postare pe pagina de Facebook în care a spus că este "devastată şi cu inima zdrobită", după ce a fost implicată într-un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, a anunţat, sâmbătă, L'Equipe.

02 iul. 2017, 05:08
Venus Williams, prima reacţie după accidentul mortal în care a fost implicată

„Sunt devastată şi cu inima zdrobită din cauza accidentului. Sincere condoleanţe familiei şi prietenilor lui Jerome Barson. Voi continua să trimit gândurile şi rugăciunile mele”, a scris Venus Williams pe Facebook.

Venus Williams, locul 11 WTA, a fost implicată într-un accident rutier la 9 iunie soldat cu decesul după două săptămâni a lui Jerome Barson în vârstă de 78 de ani. Ea a fost dată în judecată, vineri, de familia bărbatului. Familia lui Jerome Barson a precizat, în plângerea depusă, că Williams a dat dovadă de neglijenţă la volan şi a provocat accidentul.

Benson a murit la 22 iunie, la câteva zile după ce vehiculul în care se afla a fost lovit de maşina de teren condusă de sportivă, într-o intersecţie din zona Palm Beach Gardens.

Avocatul sportivei, Malcolm Cunningham, a declarat că Venus Williams a intrat în intersecţie pe culoarea verde şi circula cu viteză redusă, însă, conform raportului poliţiei, jucătoarea nu a acordat prioritate.

Venus Williams va participa săptămâna viitoare la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, competiţie la care va juca în primul tur cu sportiva belgiană Elise Mertens.

Williams, în vârstă de 37 de ani, a câştigat de cinci ori turneul de la Wimbledon (2000, 2001, 2005, 2007, 2008).