Verdict sumbru pentru Gabriel Cotabiţă: Sunt şanse minime ca funcţiile cerebrale să îi revină

Medicii care îl îngrijesc pe Gabriel Cotabiţă nu au veşti bune privind starea de sănătate a artistului. Aceştia spun că dacă Cotabiţă ar supravieţui, sunt şanse minime ca funcţiile cerebrale să îi revină.

14 mai 2015, 15:50
Verdict sumbru pentru Gabriel Cotabiţă: Sunt şanse minime ca funcţiile cerebrale să îi revină

Unele surse medicale au spus că din momentul in care Gabriel Cotabita s-a prabusit la podea si pana in clipa in care a fost resuscitat ar fi trecut aproximativ 20 de minute, potrivit stirileprotv.ro. În prezent, cantaretul este tinut in viata doar de aparate.

Gabriel Cotabita primeste medicamente care sa ii ajute inima si organele interne sa functioneze normal. Surse medicale spun ca probleme sunt la nivelul creierului, pentru ca sunt portiuni care au suferit din cauza lipsei de oxigen, dupa tulburarea de ritm cardiac. Neurologic, o evaluare clara si completa se va putea face dupa ce se va incerca detubarea lui, cand pacientul va putea sa respire singur.

Se pare ca efortul fizic depus in sala de sport i-a fortat inima si astfel s-a instalat cea mai grava tulburare de ritm cardiac. Gabriel Cotabita mai trecuse printr-un infarct.

CITEŞTE ŞI: Gabriel Cotabiţă, primele semne de activitate cerebrală, după şase zile de comă