VERDICTUL în dosarul morţii lui Gyuri Pascu

Ancheta în cazul morţii lui Gyuri Pascu a intrat într-un con de umbră după ce procurorii criminalişti şi poliţiştii de la "Omoruri" au audiat-o pe doctoriţa de pe prima Salvare şi, respectiv, pe fosta soţie a regretatului actor.

RomaniaTV.net
10 oct. 2016, 07:36

O importantă sursă din anchetă a dezvăluit, pentru ziarulring.ro, care va fi deznodământul acestui dosar.

Săptămâna aceasta nu au mai fost audieri în afară de cea a soţiei artistului şi de cea a medicului de pe prima Salvare. Urmează ca săptămâna viitoare să fie audiaţi cei de la SMURD, cei de pe a doua Salvare. Nu mai insistaţi însă, pentru că dosarul nu are nimic spectaculos. Gyuri Pascu a avut problemele lui de sănătate. Veţi vedea raportul medico-legal (n.r. – proba-cheie a dosarului, aşteptată de anchetatori), veţi vedea concluziile procurorului criminalist. Nu ar putea apărea nicio răsturnare de situaţie. Dosarul se va clasa, va fi vorba de o moarte patologică şi… cam asta e. Nu s-a conturat nimic altceva„, a precizat sursa.

Citeşte şi Fosta soţie a lui Ioan Gyuri Pascu, audiată la Poliţie. Ce vor să afle poliţiştii

În afară de concluzia medicilor legişti, sunt aşteptate și rezultatele mai multor anchete interne: de la Salvare, de la SMURD, de la Colegiul Medicilor, de la Ministerul Sănătăţii.

Citeşte şi Ultima dorinţă a lui Ioan Gyuri Pascu. Familia şi prietenii i-au împlinit-o la înmormântare