Veste-bombă în showbiz, chiar înainte de Crăciun. Diana Munteanu a recunoscut că a divorţat

Prezentatoarea TV Diana Munteanu a recunoscut că a divorţat de fotbalistul Claudiu Niculescu. Anunţul a fost făcut de vedeta de televiziune pe pagina sa de Facebook.

RomaniaTV.net
25 dec. 2014, 08:53
Veste-bombă în showbiz, chiar înainte de Crăciun. Diana Munteanu a recunoscut că a divorţat

După 8 ani de căsnicie, Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu au decis să meargă pe drumuri separate.

„In viata mea a avut loc, recent, un eveniment pe care decid sa vi-l fac cunoscut si voua, celor care mi-ati fost mereu alaturi si care m-ati urmarit fidel in toate proiectele mele profesionale.

Asadar, am hotarat, acum ceva vreme, ca dupa aproape opt ani de casnicie, Claudiu Niculescu si cu mine sa punem capat relatiei noastre. Au fost opt ani buni, frumosi, plini de multe realizari, cea mai importanta dintre toate fiind, desigur, David, fiul nostru de cinci ani si jumatate. Noi doi vom avea grija deopotriva de educatia si cresterea lui, in continuare. Adaug, totodata, faptul ca aceasta este si va fi unica noastra declaratie pe acest subiect. Toate celelalte detalii ale separarii noastre tin de zona extrem de intima a familiei si alegem sa le lasam acolo. Va rugam, deci, din suflet, sa ne intelegeti si acceptati decizia si va multumim anticipat pentru asta.

Nu in ultimul rand, va urez Craciun fericit, imbelsugat, linistit si un 2015 care sa va aduca, fiecaruia in parte, tot ce v-ati dorit vreodata!”, a scris Diana pe contul său de socializare.

Ştirea că vedeta s-a despărţit de fotbalist a apărut prima oară în urmă cu 3 luni. Atunci tabloidele au scris că Niculescu a înşelat-o, dar Diana Munteanu nu a recunoscut.