Veste bună pentru milioane de români! Cei care au aceste CUPOANE acasă, le pot valorifica

Vă mai aduceți aminte de Cuponiada din anii ’90? Valoarea acțiunilor deținute de români a ajuns la 250 de milioane de euro.

RomaniaTV.net
26 sept. 2017, 08:48
Veste bună pentru milioane de români! Cei care au aceste CUPOANE acasă, le pot valorifica

Dacă ai cupoane din 1990, te poți îmbogăți! În jur de 8 milioane de cetățeni mai au aceste cupoane în casă fără să știe cât de mult valorează. Totul a început în 1990, când s-au împărțit cupoane de acțiuni în cadrul proiectului de privatizare în masă.

Multe persoane au vândut acțiunile, în timp ce unii iau dividente de pe urma acestora. Există un număr însemnat de români care nu și-au folosit niciodată cupoanele.

„Sunt bani care nu circulă în economie. Nu poți lăsa o astfel de sumă neutilizată dacă ești un stat care gândește economic”, a afirmat Mircea Ursache, vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară, conform economica.net. 

Ursache are soluția pentru utilizarea acestor acțiuni. Specialistul susține că există două variante care să ducă la exploatarea acțiunilor. Acesta spune că una din variante e înființarea unui fond de investiții (pentru administrarea implicită și rentabilizarea cupoanelor), iar cea de-a doua variantă este consolidarea valorii acțiunilor deținute de cuponari.