VESTE BUNĂ pentru pensionari. Începe distribuirea tichetelor sociale

Săptămâna aceasta începe distribuirea tichetelor care înlocuiesc pachetele cu alimente pe care Primăria Constanţa le oferă vârstnicilor.

24 mai 2016, 08:34
VESTE BUNĂ pentru pensionari. Începe distribuirea tichetelor sociale

Tichetele trebuiau acordate încă din luna martie, însă de vină a fost licitaţia de atribuire a contractului, care a fost contestată de către unul dintre ofertanţi. Recent contestaţia a fost soluţionată, iar dispoziţia privind acordarea tichetelor valorice a fost semnată, scrie replicaonline.ro.

Potrivit purtătorului de cuvând al primăriei, Liviu Tramudana, tichtele se vor acorda pentru lunile februarie, aprilie şi mai. În următoarele 20 de zile, toţi pensionarii vor primi prin poştă tichetele.

Programul „Respect” înlocuieşte hotărârea de Consiliu Local prin care se acordau pachete cu alimente pensionarilor constănţeni cu venituri mai mici de 1.000 de lei, precum şi celor care nu realizează venituri, dar şi persoanelor cu handicap. Prin acest program, pensionarii vor primi, de opt ori pe an, câte patru tichete valorice, în valoare de 10 lei fiecare. Cu aceste tichete îşi vor putea achiziţiona doar alimente, ele fiind similare tichetelor de masă pentru angajaţi.

Citeşte şi Valoarea tichetelor de masă va fi MAJORATĂ din mai