Veste CUTREMURĂTOARE în cazul accidentului de la Cernavodă. Scafandrii au mai găsit un copil înecat VIDEO

O familie întreagă şi-a pierdut viaţa, duminică seara, după ce maşina în care se afla a plonjat în canalul Dunăre-Marea Neagră. Şase persoane, dintre care trei copii, au murit pe loc. O rudă le-a spus poliţiştilor că în maşină ar fi mai fost un copil. Şi într-adevăr, luni, un copil de 9 ani a fost scos din Dunăre.

20 ian. 2014, 07:44
Veste CUTREMURĂTOARE în cazul accidentului de la Cernavodă. Scafandrii au mai găsit un copil înecat VIDEO

Un copil de 9 ani a fost dat dispărut după ce duminică seară cinci persoane au murit în urma unui accident petrecut pe DN 22C când un şofer a pierdut controlul volanului şi a plonjat cu maşina în Canalul Dunăre-Marea Neagră, în timp ce circula de la Bucureşti către Constanţa.

Conform anchetatorilor, pasagerii aflaţi în autovehicul şi care au fost găsiţi morţi sunt o fată şi un băiat de 5 ani, respectiv 10 ani, o tânără de 24 de ani şi un tânăr de 19 ani. În urma sesizării dispariţiei unei alte persoane, scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au făcut căutări şi după câteva ore au scos la suprafaţă şi corpul neînsufleţit al unui copil de 9 ani.

Accidentul s-a produs pe drumul către localitatea Ștefan cel Mare, în zona unei stații de pompare. Cadavrele au fost scoase la suprafaţă de scafandrii ISU Dobrogea, din autoturismul de teren care a căzut în apele Canalului. Maşina, aflată la 6 metri adâncime, a fost ancorată. Autoturismul a fost scos la suprafaţă cu ajutorul unei automacarale.

Reprezentanţi ai Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au declarat luni că şoferul vinovat de producerea tragediei, în vârstă de 44 de ani, nu poseda permis de conducere.