Veste cutremurătoare pentru Alexandra Stan. Ce s-a întâmplat cu Marcel Prodan în urmă cu puţin timp

Alexandra Stan este în stare de şoc. Procurorii au decis neinceperea urmaririi penale fata de Marcel Prodan, cel care a batut-o in ultimul hal.

07 nov. 2014, 17:25
Veste cutremurătoare pentru Alexandra Stan. Ce s-a întâmplat cu Marcel Prodan în urmă cu puţin timp

În iunie 2013, Alexandra Stan a ţinut prima pagină a tabloidelor multă vreme şi nu cu succesul ei internaţional, ci cu un scandal de proporţii dintre ea şi impresarul de atunci, cel care a şi făcut-o celebră, Marcel Prodan. Se pare că, cei doi s-au certat, din motive doar bănuite, la acea vreme, el ar fi lovit-o, iar ea a ajuns la spital plină de vânătăi şi cu faţa desfigurată. Artista a susţinut că a fost bătută de Marcel, chiar în faţa studioului lor, în timp ce el a fost de negăsit multă vreme. S-au întâlnit la scurt timp la tribunal. Între timp apele s-au liniştit, iar viaţa şi cariera au mers mai departe pentru amândoi. Acum, la un an şi ceva de la scandal, judecătoii au dat şi o hotărâre.

Potrivit cancan.ro, Marcel Prodan a fost găsit nevinovat pentru acuzaţiile de vătămare corporală. Mai mult, Alexandra Stan va trebui să scoată bani din buzunar pentru cheltuielile judiciare.

Citeşte şi: Alexandra Stan fuge de impresarul bătăuş: „Voi fi atentă de cine mă îndrăgostesc”

Marcel Prodan susţine că Alexandra Stan e cea care a început bătaia dintre ei şi că motivul adevărat nu avea nici pe departe legătură cu banii pentru concerte, cum spunea ea.

„Urmare a unor certuri care n-au avut nicio legătură cu banii, ci cu cariera ei şi cu relaţia noastră, ea s-a năpustit cu o ploaie de lovituri asupra mea, în timp ce conduceam, şi mi-a tras de volan, spunându-mi că «mai bine ne sinucidem». Era aproape să ne omoare pe amândoi provocând un accident!”, a declarat Marcel Prodan, citat de ziarulring.ro.