Veste cutremurătoare pentru Andreea Bălan. Cântăreaţa este distrusă şi nu-şi poate reveni din şoc

Andreea Balan trece prin momente cumplite. Cântăreaţa a aflat că bunica din partea tatalui a facut un atac cerebral, iar acum este semiparalizata. Artista este foc si para pe angajatii spitalului din Galati, considerand ca nu-si fac datoria suficient de bine.

29 aug. 2014, 17:13
Veste cutremurătoare pentru Andreea Bălan. Cântăreaţa este distrusă şi nu-şi poate reveni din şoc

Bunica Andreei Bălan a facut un atac cerebral si a ajuns de urgenta la spital. Totusi, se pare că nu i-a fost administrat la timp tratamentul ce se impune intr-o astfel de situatie, iar femeia a ramas pe jumatate paralizata, starea ei fiind si acum una precara.

„Salvarea a ajuns abia dupa 30 de minute, iar cei de la spital abia daca au bagat-o in seama. Au intarziat foarte mult cu tratamentul ce trebuie facut atunci cand este vorba despre un atac cerebral, iar bunica Andreei a paralizat pe o parte. Abia dupa doua ore a mers cineva la ea. Andreea este foarte suparata pe angajatii spitalului din Galati, acolo unde este internata femeia, considerand ca nu o ingrijesc asa cum trebuie. Nu este normal sa lasi omul sa sufere, sa nu te uiti la el. Unchiul Andreei era disperat, nu stia ce sa mai faca pentru ca un medic sa vina sa o consulte”, a declarat, pentru CANCAN.ro, o persoana apropiata cantaretei.

Citeşte şi: Mesajul DUREROS transmis de Keo Andreei Bălan: E prea târziu când iubirea dispare şi fiecare amintire te doare