Veste de ultimă oră despre Florin Busuioc. Medicii au anunţat deja familia vedetei

Florin Busuioc a suferit, marţi seară, trei infarcte după un spectacol pe care l-a susținut la Craiova, pe scena Filarmonicii Oltenia. La fața locului a fost chemat un echipaj SMURD, care l-a resuscitat pe actor minute bune, după care l-a transportat la spitalul din oraș.

RomaniaTV.net
10 nov. 2018, 20:27
Veste de ultimă oră despre Florin Busuioc. Medicii au anunţat deja familia vedetei

Ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Craiova, Florin Busuioc a fost operat de medicii Paul Traşcă și Eugen Ţieranu, ultimul fiind rezident. Vedetei PRO TV i s-a montat un stent. Ulterior, s-a luat decizia ca actorul să fie transportat la București, cu un elicopter SMURD. Aeronava a aterizat miercuri după-amiază în Capitală, la Detașamentul de Pompieri Morarilor, iar Busu a fost internat la Institutul „C.C. Iliescu”, din cadrul Spitalului Fundeni.

Florin Busuioc, internat la Institutul CC Iliescu din Capitală după infarctul suferit. Sora actorului: O rugăciune i-ar prinde bine

În prezent, se află internat la secția de Terapie Intensivă a spitalului Fundeni, iar starea sa de sănătate este dificilă. Medicii iau în calcul încă o operație pentru a-i monta actorului al doilea stent.

„Este greu de spus evoluția ulterioară. Aceste vizite într-o secție de Terapie Intensivă ar trebui limitate într-o țară în care infecțiile nozocomiale sunt prezente. Este o situație alarmantă. Unul din cinci supraviețuitori ai unui infarct suferă un al doilea eveniment cardiac în următorii ani.”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, la România TV.