Veste excelentă pentru Mirel Rădoi. Derogare de la FRF

Mirel Rădoi ar putea să primească o derogare de la FRF pentru a îndeplini fucnţia de antrenor al celor de la Steaua după ce UEFA a anunţat noi reguli în acest sens.

17 iun. 2015, 18:16
Veste excelentă pentru Mirel Rădoi. Derogare de la FRF

Mirel Rădoi nu poate să stea pe banca tehnică în calitate de antrenor deoarece nu are nici o diplomă care să ateste faptul că fostul căpitan al Stelei este eligibil. Aurel Ţicleanu, membru în Comisia tehnică din cadrul FRF, a dezvăluit că fostul internaţional s-ar putea să primească o derogare.

„Dan Apolozan ne-a spus că a venit de la UEFA o directivă prin care se pot face acum nişte derogări pentru unii foşti fotbalişti care nu au Şcoala de Antrenori terminată. Acest lucru se poate face doar dacă ai un anume număr de meciuri la echipa naţională, dacă ai un anume număr de meciuri în cupele europene sau dacă ai un anume număr de meciuri în Liga Campionilor. În aceste condiţii vom analiza în Comisia noastră Tehnică o listă şi vom decide cine va beneficia de derogările respective. Mirel Rădoi s-ar putea să primească un răspuns favorabil deoarece el are un CV impresionat”, a declarat Aurel Ţicleanu la Dolce Sport.