Veste formidabilă pentru fanii GAME OF THRONES. Tocmai a fost făcut ANUNŢUL despre ULTIMUL SEZON

GAME OF THRONES. Lansarea celui de-al optulea sezon Game of Thrones este mai aproape decât crezi. Dacă totul decurge conform planurilor, ultimul sezon va apărea în mai puțin de un an.

26 iul. 2018, 19:40
Veste formidabilă pentru fanii GAME OF THRONES. Tocmai a fost făcut ANUNŢUL despre ULTIMUL SEZON

GAME OF THRONES. Casey Bloys, președintele programului de televziune care produce celebrul serial, a vorbit cu reporterii în timpul unei conferințe de presă în care oferit câteva detalii despre noile producții pe care le au în derulare. Deși a fost destul de rezervat în detalii, a dat de înțeles că Game of Thrones se va întoarce pe ecrane mai devreme decât ne-am fi așteptat: „Într-un anume moment, în 2019. În prima parte a anului, oricum”.

Game of Thrones, sezonul 8. Au apărut spoilere după imaginile surprinse de fani la filmări

GAME OF THRONES. Conform producatorilor ultimul sezon va avea doar 6 episoade, însă durata unui episod se va dubla, la 2 ore.

GAME OF THRONES. Între timp, actorii serialului și-au luat la revedere de la faimoasa producție prin diferite feluri, cum ar fi un mesaj emtionant sau chiar prin cerneală permanentă. Emilia Clarke este una dintre actrițele care și-a luat adio de la „a doua ei casă”, unde ani la rând a filmat pentru renumita serie. De asemenea, Masie Williams și Sophie Turner și-au realizat câte un tatuaj în onoarea personajelor din serialul GAME OF THRONES.