Veste groaznică pentru Jean Pădureanu: ANAF l-a dat în judecată

Aflat pe patul de spital în Penitenciarul Jilava, a aflat că a fost dat în judecată de ANAF.

01 nov. 2014, 11:02
Veste groaznică pentru Jean Pădureanu: ANAF l-a dat în judecată

Spynews scrie că instituţia vrea să recupereze prejudiciul stabilit de instanţă în Dosarul Transferurilor, în care fostul preşedinte de la Gloria Bistriţa a fost condamnat la 3 ani si 4 luni de închisoare, potrivit România TV

Jean Pădureanu a fost dat în judecată pentru că nu a plătit prejudiciul în dosar, alături de Ioan şi Victor Becali şi de Gică Popescu. Suma totală se ridică la 330.000 de lei. Din cauza problemelor grave de sănătate, fostul preşedinte de la Gloria Bistriţa se află de câteva luni în spitalul penitenciarului Jilava.

Citeşte şi Jean Pădureanu aşteaptă GRAŢIEREA de la Traian Băsescu

Fostul preşedinte al Gloria Bistriţa este nevoit să ia peste 20 de pastile pe zi. „Uite acolo expoziţie de medicamente. Iau 23-24 de medicamente pe zi … diabet, inima, colesterol”…

Citeşte şi Jean Pădureanu aşteaptă GRAŢIEREA de la Traian Băsescu

Jean Pădureanu a fost diagnosticat şi cu Alzheimer şi nici măcar nu-şi mai aminteşte de ce a fost condamnat. El execută o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani şi 4 luni pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani, în dosarul transferurilor unor jucători.

În acelaşi dosar au mai primit pedepse cu executare şi alţi oameni mari din fotbal precum Cristi Borcea, Gică Popescu, Victor şi Ioan Becali şi George Copos.