Veste MINUNATĂ despre Gabriel Cotabiţă. Află ce pregăteşte artistul

Gabriel Cotabiţă pregăteşte o revenire în forţă în lumina reflectoarelor. Artistul pune deja la punct, alături de prietenii săi, câteva detalii care să îi asigure o prezenţă scenică memorabilă.

01 aug. 2015, 06:56
Veste MINUNATĂ despre Gabriel Cotabiţă. Află ce pregăteşte artistul

După ce a depăşit cu bine gravele probleme medicale din ultimele luni şi a demonstrat că nimic nu e imposibil, Gabriel Cotabiţă pregăteşte o revenire în forţă.

Iar acest lucru s-ar putea întâmpla cât de curând. Potrivit Spynews.ro, artistul lucrează deja alături de prieteni de-ai săi pentru a avea o prezenţă scenică memorabilă. El a reluat colaborarea cu designerul său preferat, Iolanda Belu, fiica antrenorului Octavian Belu.

„Pentru primul spectacol al său intenţionez să-i creez o ţinută de scenă specială. Sigur că sunt foarte multe elemente de care va trebui să ţin cont”, a declarat Iolanda Belu.

VEZI ŞI Gabriel Cotabiţă revine pe scenă. Aşa sună NOUA PIESĂ a artistului VIDEO

Recent, compozitorul lui Cotabiţă a făcut public un fragment din noua melodie pe care cântăreţul a apucat să o înregistreze înainte să ajungă pe patul de spital.

„Foarte haioasă, care îl descrie foarte bine pe Gabriel Cotabiţă. O piesă veselă, şugubeaţă cu subînţeles pentru cine are urechi să audă”, a declarat compozitorul Andrei Kerestely.

Şi pentru că e într-o formă excelentă şi abia aşteaptă să se întoarcă pe scenă, Gabriel Cotabiţă se gândeşte să meargă în viitorul apropiat chiar într-un turneu naţional ca să îşi promoveze cel mai recent album.