Veste neaşteptată de la Facebook. Decizia care îi ia prin surprindere pe utilizatori

Când toată lumea aştepta implementarea butonului "dislike", Facebook a făcut un anunţ care a luat prin surprindere pe toată lumea. Mult aşteptatul buton nu va fi implementat, în schimb, va fi introdusă funcţia "Reacţii", ca alternativă la cea de "Like".

RomaniaTV.net
08 oct. 2015, 16:00
Veste neaşteptată de la Facebook. Decizia care îi ia prin surprindere pe utilizatori

Începând de vineri, utilizatorii Facebook din Spania și Irlanda vor avea ocazia să testeze noua funcţie, „Reacții”, apărută în urma sugestiilor internauților. Acest buton va permite exprimarea uneia din următoarele stări: plăcere, iubire, râs, bucurie, șoc, tristețe și furie. Fiecare reacție va fi cuantificată, ca și în cazul like-urilor.

„Oamenii intră pe Facebook pentru a distribui tot felul de lucruri – chiar dacă este vorba despre actualizări care exprimă bucurie, tristeţe, amuzament sau aspecte care te îndeamnă la reflecţii… Acesta este motivul pentru care testăm «Reacţii», o extensie a butonului «Like», pentru a vă oferi mai multe căi de a reacţiona la ceva publicat pe Facebook, într-un mod rapid şi uşor”, a explicat un reprezentant Facebook.

În luna septembrie, Mark Zuckerberg declarase că echipa sa lucrează la o serie de schimbări de acest gen pe reţeaua socială, toată lumea crezând că va fi vorba despre implementarea butonului de „Dislike”.