Veste nesperată pentru femeia pe care a nenorocit-o Şerban Huidu

Femeia căreia Şerban Huidu i-a ucis soţul în 2011 a primit, recent, o veste la care nu mai spera.Elena Lungu Balog, soţia lui Ştefan Balog, şoferul care a murit pe data de 16 octombrie 2011, în urma impactului cu jeepul lui Şerban, a câştigat recent un proces în care solicitase retrocedarea unor terenuri care au aparţinut familiei sale, în judeţul Tulcea.

03 feb. 2017, 09:44

S-a luptat ani la rând cu statul, a pierdut la instanţa de fond, însă, într-un final, a reuşit să obţină, alături de rudele sale, terenurile respective, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Şerban Huidu, desfiinţat după ce a participat la protestele ANTI-GRAŢIERE

„Schimbă în tot sentinţa atacată, în sensul că admite cererea. Anulează Titlul de proprietate nr.56995 din data de 5 septembrie 1995 emis de Comisia Judeţeană pentru Stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor Tulcea. Obligă Comisia Judeţeană pentru Stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor Tulcea să emită un nou titlu de proprietate asupra suprafeţei de 3 ha şi 2000 mp pe numele tuturor moştenitorilor şi anume Balog-Lungu Elena; Balog-Lungu Mircea; Cioacă Nicu; Popa Rădiţa şi Picoş Dumitra. Definitivă”, au decis magistraţii tulceni.

Citeşte şi Şerban Huidu, nervos în TRAFIC. Mesajul DUR pe Facebook

În urma accidentului provocat de Huidu şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balog, cei trei fiind colegi la o firmă din Braşov. În 16 octombrie 2011, ei se îndreptau cu un autoturism Dacia spre Aeroportul Otopeni. Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane. Huidu se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de doi şi patru ani şi cu bona acestora. În 2013, Şerban Huidu a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Braşov la patru ani de închisoare cu suspendare. Rudele victimelor s-au declarat revoltate. „Aş fi vrut să se aplice legea”, a declarat, atunci, Elena Balog.