Veste ŞOC pentru Alina Vidican. De ce o va părăsi Cristi Borcea. Este INEVITABIL

Cristi Borcea va avea parte de un an greu. Încarcerat după condamnarea din "Dosarul Transferurilor", Cristi Borcea va avea probleme şi în plan sentimental.

21 iun. 2016, 13:03

Carmen Harra i-a prezist viitorul lui Cristian Borcea. Aceasta a negat o relaţie definitivă a fostului acţionar de la Dinamo atât cu Alina Vidican, cât şi cu Valentina Pelinel. 

„Va fi un an de luptă pentru Cristi. Un an zgomotos, furtunos. Va trebui să aştepte până în 2017 ca lucrurile să se îmbunătăţească în viaţa lui. Trebuie să fie la deciziile pe care le ia pentru că pot fi destul de dramatice.

Primul IUBIT al Valentinei Pelinel rupe TĂCEREA. Cum s-au cunoscut şi de ce S-AU DESPĂRŢIT

Toată situaţia s-a creeat ca să certifice că el va intra în acest an care este dificil pentru el. Nu-i recomand nicio intervenţie medicală majoră pentru că s-ar putea să nu iasă aşa cum îşi doreşte. Îi recomand să aştepte, să stea liniştit cu gândul spre 2017, dar anul ăsta nu-l avantajează.

Am făcut nişte paralele între el şi cele trei femei din viaţa lui Cristi. Singura relaţie a fost şi va rămâne cu prima ei soţie, Mihaela. Relaţia cu Valentina nu este una compatibilă. Sunt şanse să divorţeze în acest an.  Din punct de vedere numerologic, ei nu se complementează. Ei de fapt nu se înţeleg. Lucrurile trebuie privite cu profunzime. Uită-te la relaţia lui cu Alina. Eu am anticipat că relaţia cu Alina nu putea să meargă prea departe. Deşi se credea că este o mare iubire, în timp se va dovedi că numerologia nu greşeşte. Nu sunt compatibili, pot avea 100 de copii, degeaba, pentru că nu rezistă timpului”, a mărturisit Carmen Harra.

Valentina Pelinel, mărturii cutremurătoare: „Cumva, aşa, era să fie un băieţel, dar n-a fost să fie. Mama l-a pierdut”