Veste şoc pentru presa sportivă din România. Un important post tv s-a despărţit de una dintre vedete

Jurnalistul Andrei Nourescu se desparte de postul Dolce Sport, canal la care a lucrat din februarie 2012. În anul 2014, el a primit trofoul Jurnalistul Anului, în cadrul Galei Fotbalului.

26 sept. 2016, 14:52

Andrei Nourescu a intrat în presă la 20 de ani, în 1992, în echipa lui Ovidiu Ioaniţoaia, aceeaşi echipă care în 1997 a lansat cel mai modern ziar de sport al momentului, Pro Sport.

A lucrat aproape 15 ani în trustul Pro, a moderat şi a prezentat emisiuni la Realitatea TV şi la GSPTV. Andrei Nourescu a fost prezent cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice, a scris trei cărţi, una dintre ele premiată drept cartea anului în 2004, iar alta fiind singurul titlu în limba română din arhiva Muzeului Olimpic de la Lausanne.

În cei cinci ani, Andrei Nourescu a realizat și moderat la Dolce Sport emisiuni precum Morning Sport, Sport Weekend și Zoom.

Contactat de Paginademedia.ro, Andrei Nourescu nu a detaliat motivele plecării. „Deocamdată nu doresct să vorbesc despre motive„, a declarat Nourescu pentru Paginademedia.ro.