Veste TERIBILĂ despre NEA MĂRIN. Medicii au intervenit DE URGENŢĂ

Bianca Drăguşanu s-a speriat din cauza unor dureri în gât, iar Nea Mărin a mărturisit că şi el a avut probleme grave, ajunând să scuipe sânge!

01 aug. 2018, 09:03
Veste TERIBILĂ despre NEA MĂRIN. Medicii au intervenit DE URGENŢĂ

„Am scuipat sânge. Mai bolnav sunt eu. Mâine mă duc să-mi fac analize la plămâni. Habar n-aveţi prin ce trec eu. Am scuipat sânge”, i-a spus Nea Mărin Biancăi Drăguşanu într-o emisiune pe care blonda pe care o prezenta la acea vreme.

După vizita medicală, Nea Mărin a primit şi verdictul medicilor: „Am făcut radiografie la plămâni şi nu am nimic. Problema e aici: laringe, faringe. Nu mai am voie să vorbesc şapte zile!”.

RÂZI CU LACRIMI! Iuliana Luciu, păcălită de Nea Marin: a fost pusă să mulgă un ţap VIDEO

„Am fost dansator profesionist 20 de ani și am avut grijă de mine. Am 18 ani de când nu mai mănânc carne de porc. La 40 de ani, după ce dansam ore în șir, cum mâncam, simțeam o greutate în dreapta și o stare de somnolență. M-a consultat vărul meu, care e medic și mi-a zis că ar fi bine să merg la Fundeni. Pentru mine Fundeni era ultimul drum. M-am speriat groaznic. Am dat de niște medici extraordinari, mi-au făcut toate analizele, mi-au zis că e ok, dar trebuie să facem o puncție. După 10 zile m-am dus la rezultat. Mi-au zis că ar fi bine să schimb regimul alimentar. Să nu mai mănânc mezeluri, carne de porc, să nu beau bere și ce îmi face rău o dată, să nu mai mănânc. De atunci am schimbat foaia. Trăiesc cu pește românesc sau congelat”, a mai dezvăluit Nea Mărin.