Veste teribilă pentru Gigi Becali. Procurorii cer o pedeapsă MAI MARE pentru omul de afaceri

Gigi Becali s-a prezentat, marţi dimineaţa, la Curtea de Apel Bucureşti. El a făcut peste 200 de kilometri în duba de penitenciar ca să scape de 6 luni de închisoare. Becali a fost adus direct de la Închisoarea Poarta Albă, informează România TV. În timpul procesului, procurorii au cerut o creştere a pedepsei latifundiarului, iar avocaţii lui Becali au cerut eliberarea sa de îndată.

26 nov. 2013, 08:42
Veste teribilă pentru Gigi Becali. Procurorii cer o pedeapsă MAI MARE pentru omul de afaceri

Marţi are loc un nou termen în procesul lui Gigi Becali de contopire a pedepselor. Trei ani şi şase luni este pedeapsa pe care o are de ispăşit Gigi Becali, numai că prin acest proces el încearcă să scape de cele şase luni de închisoare. Este vorba despre un spor de pedeapsă pe care magistraţii de la Tribunalul Bucureşti l-au adăugat pentru că el a avut nu mai puţin de trei condamnări şi atunci s-a decis că şase luni ar fi termenul pe care Gigi Becali ar trebui să îl ispăşească în plus.

La procesul de marţi însă, procurorii au încercat să mărească sporul adus pedepsei lui Gigi Becali cu încă un an. În schimb, avocaţii latifundiarului au făcut o pledoarie în sala de judecată şi au cerut eliberarea sa de îndată. Aceştia au spus că sporul nu trebuie aplicat în acest caz.

Acest proces s-a amânat până acum pentru că nu erau redactate motivările condamnărilor lui Gigi Becali. Acum doar una dintre acele condamnări este redactată. Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie i-au trebuit nu mai puţin de nouă luni pentru a-şi redacta motivele pentru care l-au condamnat pe Gigi Becali în dosarul privind sechestrarea hoţilor, numai că el mai are alte două condamnări.

Potrivit România TV, Gigi Becali s-a plâns marţi că drumul de la Penitenciarul Poarta Albă până în Capitală durează prea mult cu maşina. Mai mult, în maşina penitenciarului, acesta este ţinut într-o cuşetă de un metru pătrat. Latifundiarul a cerut şi să fie protejat în închisoare.

Citeşte şi Gigi Becali nu poate sta departe de fotbal nici în închisoare. Vezi ce planuri are în penitenciar