Veste URIAŞĂ pentru fanii lui Paul Walker. Fast & Furious 7 are dată OFICIALĂ de lansare

Filmul de acţiune "Fast and Furious 7", ale cărui filmări au fost oprite după moartea subită a actorului Paul Walker, decedat într-un accident de automobil pe 30 noiembrie, va fi lansat pe 10 aprilie 2015. Declaraţia a fost făcută duminică de Vin Diesel, unul dintre starurile acestei francize.

23 dec. 2013, 09:42

Vin Diesel a publicat pe contul său de Facebook un mesaj prin care anunţă data oficială pentru lansarea filmului e „Fast and Furious 7”.

„«Fast and Furious 7» va fi lansat pe 10 aprilie 2015! El şi-ar dori ca voi să aflaţi primii” – o referire la actorul Paul Walker, decedat pe 30 noiembrie în Santa Clarita din California.

Filmul, al şaptelea din această franciză cu maşini de curse, trebuia iniţial să fie lansat pe 11 iulie 2014, potrivit Universal Pictures.

Paul Walker a devenit un simbol al curselor de maşini pe şosea graţie poliţistului Brian O’Conner pe care l-a interpretat în seria „Fast & Furious”.

La câteva zile după accident, în care şi-a pierdut viaţa şi şoferul în care se afla Paul Walker, studiourile Universal au suspendat filmările pentru noul film al francizei.

Filmele din seria „Fast & Furious”, cu Paul Walker şi Vin Disel în rolurile principale, care au obţinut împreună încasări de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial, este una dintre cele două francize de succes, alături de „Despicable Me”, care au ajutat studiourile Universal să aibă un bilanţ contabil pozitiv.

PAUL WALKER a murit din cauza vitezei excesive. Anchetatorii au eliminat ipoteza problemelor mecanice ale masinii, spunand ca de vina a fost numai viteza excesiva. S-au ferit, totusi, sa vehiculeze o viteza anume, spunand ca luna viitoare vor veni niste experti de la Porsche, care vor extrage datele din computerul de bord, relateaza Sky News.

Acestia au scos din calcul si eventualele obiecte aflate pe sosea, care ar fi facut ca vehiculul sa loveasca de stalp si apoi de copac.

Urmeaza sa se stabileasca si daca airbagurile s-au deschis sau nu. Acestia au declarat ca masina in care Walker era pasager, condusa de prietenul sau Roger Rodas, mort si el in accident, nu avea probleme mecanice, informatie de a carei veridicitate sunt 100% siguri.

Paul Walker a fost inmormantat duminica, la cimitirul Forest Lawn Memorial Park, in Hollywood, la funeralii participand familia si cativa prieteni apropiati. Starul din Fast&Furious a primit centura neagra la jiu-jitsu post-mortem de la antrenorul sau.

Cel mai EMOŢIONANT clip în memoria lui PAUL WALKER. Vezi VIDEO

Zilele trecute, la mai putin de doua saptamani de la prezentarea rezultatelor autopsiei de dupa moartea actorului Paul Waker, certificatul de deces confirma cele mai crunte banuieli: acesta nu a murit doar de pe urma traumelor provocate de impactul masinii cu un stalp si un copac, ci si din cauza arsurilor, acestea fiindu-i, se pare, fatale.

Cu alte cuvinte, nu a murit pe loc, ci a fost ars de viu in incendiul de dupa impactul masinii cu stalpul, in 30 noiembrie. Totusi, in certificat se mentioneaza ca nu a durat mult de la impact pana la momentul decesului.

Si moartea soferului automobilului a survenit rapid, in acest caz fiind insa vorba doar despre traume rezultate in urma impactului.

VIDEO INCREDIBIL! A luat FOC după ce şi-a turat maşina 20 de minute în memoria lui Paul Walker!

Cel mai mare fan Paul Walker din România, subiect de viral. Toată ţara râde de el VIDEO